Ads Top

Ραγδαίες εξελίξεις για το νέο Survivor


Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις σχετικά με τους παίκτες που θέλει να βάλει ο Ατζούν στο επόμενο Survivor All Star!

Αρχικά να τονίσουμε πως Survivor All Star δεν θα είναι αλλά θα αποτελεί μια... μίξη ανάμεσα σε πρώην παίκτες του Survivor και νέους... Μαχητές, άγνωστους στο ευρύ κοινό! 




Αυτό σας το είχαμε αποκαλύψει και το επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο Τριαντάφυλλος, μέσα από την εκπομπή του στο Open «Καλοκαίρι YES».

Μάλιστα ο «Ντάφυ» σε συζήτηση του έγινε στην εκπομπή για το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Athensmagazine.gr σχετικά με την πρόταση που θα γίνει στον Γιώργο Αγγελόπουλο για το επόμενο Survivor, ο ίδιος αποκάλυψε πως είναι άκρως θετικός να επιστρέψει στον Άγιο Δομίνικο και το Survivor.

Ο Τριαντάφυλλος λοιπόν άφησε ορθάνοικτο το ενδεχόμενο να πάρει μέρος στο επόμενο Survivor και μάλιστα θα έχει και παρέα τον Αλέξη Παππά. Ναι ναι, καλά διαβάσατε! Τι αναφέρουν τώρα οι δικές μας πληροφορίες...




Survivor spoiler: Μπαίνει ή όχι ο Τριαντάφυλλος στο επόμενο Survivor;



Συζήτηση ανάμεσα στον Τριαντάφυλλο και την παραγωγή έχει γίνει. Ο αγαπημένος τραγουδιστής, σε αντίθεση με πέρσι, έδειξε θετικός στο να επιστρέψει στο ριάλιτι, αφού είδε παίκτες της γενιάς του να απογειώνονται μέσω του Survivor All Star, όπως ήταν ο Σάκης Κατσούλης και ο Νίκος Μπάρτζης.

Ο Τριαντάφυλλος πιστεύει (και καλά κάνει το παιδί) πως μια επιστροφή στο Survivor θα απογειώσει κι άλλο τις μετοχές του, παρότι είναι από τους ελάχιστους που μόλις τελείωσε ο κύκλος τους στο Survivor δεν χάθηκε από την επικαιρότητα. Όσο για το λεφτά, δεν έπεσαν στο τραπέζι αλλά ο Ντάφυ κάτω από 8.000 ευρώ την εβδομάδα δεν θα πέσει ούτε για αστείο.


Survivor All Star 2 spoiler: ΝΑΙ ο Τριαντάφυλλος - Επιστρέφει στον Άγιο Δομίνικο ο Ντάφυ - Πάνω από 8.000 ευρώ





Πληροφορίες μας μάλιστα αναφέρουν πως πέρσι ζητούσε σχεδόν τα... διπλά. Επομένως έχει ρίξει τις απαιτήσεις του, η παραγωγή θα ανέβει λίγο και δεν αποκλείεται να τα βρουν! Άλλωστε πέρσι η παραγωγή ήταν ξεκάθαρη πως πάνω από 5.000 ευρώ την εβδομάδα δεν θα πάρει κανείς. Αυτό όμως στο επόμενο Survivor φαίνεται πως θα αλλάξει, αφού το μπάτζετ θα βγαίνει πιο εύκολα, μιας και θα υπάρχει και ομάδα Μαχητών που θα παίρνουν πολύ πολύ λιγότερα χρήματα και γύρω στα 1.000 ευρώ την εβδομάδα κι αν...
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.