Ads Top

Άνω κάτω η παραγωγή: Μεγάλη ανησυχία για τον Σασμό και τον Γ' Κύκλο


Ο λόγος που έχει καθυστερήσει η έναρξη των γυρισμάτων, φόβοι για τον Γ' Κύκλο

Μπορεί το trailer του Γ κύκλου του Σασμού να έχει βγει στον αέρα εδώ και πολύ καιρό και να υπάρχει μεγάλη ανησυχία σχετικά με το ρόλο του Αστέρη, καθώς δεν τον βλέπουμε πουθενά, ωστόσο, ανησυχία επικρατεί και με τα γυρίσματα για τον μεγάλο επίλογο.




Εκτός του ότι οι πρωταγωνιστές κάνουν διακοπές και οι περισσότεροι λείπουν εκτός Αθηνών, έχουν προκύψει και άλλα ανυπέρβλητα εμπόδια.


Τι συμβαίνει στα γυρίσματα του Γ κύκλου του Σασμού



Την ώρα που άλλες σειρές έχουν ξεκινήσει γυρίσματα και είναι μπροστά, στον Σασμό είναι στο.... περίμενε καθώς όπως αναφέρει δημοσίευμα της Real τα γυρίσματα τους θα ξεκινήσουν στις 21 Αυγούστου. Εκτός του ότι ηθοποιοί κάνουν διακοπές ή έχουν θεατρικές περιοδείες, υπάρχουν και εσωτερικά ζητήματα της παραγωγής.

Όσον αφορά την σκηνοθετική ομάδα, μετά την αποχώρηση του Κώστα Κωστόπουλου τη θέση του παίρνει η Ζωή Φιλίππα μαζί με τους Κώστα και Γιάννη Σαμπάνη.

Στον ALPHA επικρατεί επίσης ανησυχία για το πως θα προχωρήσει το σενάριο της ιστορίας καθώς δεν υπάρχει επικεφαλής στην ομάδα του σεναρίου. Όλα αυτά έχουν προκαλέσει φόβο ότι θα καθυστερήσει η πρεμιέρα του επιλόγου.

Η τραγική σκηνή στον τρίτο κύκλο που ο Αστέρης μαθαίνει πως ο Μαθιός είναι δολοφόνος


Η αλήθεια που επιμελώς έκρυβαν Καλλιόπη και Μαθιός από τον Αστέρη, θα έρθει στο φως και θα γεμίσει με μίσος τα δύο άλλοτε αγαπημένα αδέλφια Σταματάκη, στον τρίτο κύκλο της σειράς του ΑLPHA, Σασμός.

Το σοκ του Αστέρη, τη στιγμή που θα μάθει πως ο αδελφός του ευθύνεται για τον φόνο του Στεφανή Σταματάκη, θα είναι τεράστιο. Δεν θα μπορεί να κρύψει την αγανάκτησή του, αφενός γιατί του έκρυψε ένα τόσο μεγάλο μυστικό και αφετέρου γιατί δεν είχε την ευσυνειδησία, έστω και σε βάθος χρόνου, να παραδοθεί για το μεγάλο έγκλημα που διέπραξε. «Πήγαινε τώρα κιόλας στον Αντώνη και πες την αλήθεια. Πήρες στον λαιμό σου τη ζωή ενός ανθρώπου και δεν ξέρω ακόμα τον λόγο», θα του πει ο Αστέρης και εκείνος θα σπεύσει να του εξηγήσει πως η γυναίκα που αγάπησε όσο τίποτα στη ζωή του, η Βασιλική, βίωνε την εξαθλίωση και την απόλυτη ταπείνωση στο πλάι του.

Ακόμα όμως και μετά από αυτή τη δικαιολογία, ο Αστέρης θα επιμένει να τον πιέζει να πάει να παραδοθεί. «Τρελός είσαι, αγόρι μου;», θα τον ρωτήσει η Καλλιόπη όταν ακούσει τη στιχομυθία τους και θα συνεχίσει: «Σπρώχνεις στη φυλακή τον αδελφό σου; Ολοι τον χρειαζόμαστε δίπλα μας. Πού θα αφήσει τη γυναίκα του;», θα καταλήξει και θα ωθήσει τον Αστέρη στην τρέλα. «Μάνα, ο γιος σου είναι δολοφόνος, σκότωσε έναν άνθρωπο, που ακόμα κι αν έκανε τόσο κακό όσο λέει στη Βασιλική, δεν είχε καμία δικαιοδοσία να πάρει στα χέρια του όπλο και μου λες ότι θα σου λείψει αν πληρώσει για το έγκλημά του;», τη ρωτά και η Καλλιόπη τον εκλιπαρεί να φυλάξει το μυστικό που έμαθε. Ο Αστέρης θα δηλώσει και στους δύο πως αν δεν πει την αλήθεια, οι δρόμοι τους θα χωρίσουν μια και καλή.



Αστέρης και Μαθιός για πρώτη φορά στη ζωή τους θα βρεθούν να είναι... στα «μαχαίρια». Ο πρώτος θα πάψει να έχει σχέσεις με τον αδελφό του και με τη μητέρα του, σε σημείο που η Αργυρώ θα ανησυχήσει. «Θα μου πεις τι έχει γίνει; Δεν μπορεί να μη θέλεις να τους βλέπεις από τη μια μέρα στην άλλη! Ο αδελφός σου ήταν το πρότυπό σου και τώρα δεν αντέχεις ούτε το όνομα του να ακούς», θα αναρωτηθεί και εκείνος θα προφασιστεί οικογενειακά προβλήματα που βγήκαν στην επιφάνεια μετά από χρόνια. Η αποχή όμως από την οικογένειά του δεν θα είναι η μόνη απόφαση που θα πάρει ο Αστέρης.

Την ίδια στιγμή θα δηλώσει πως στο εξής θα είναι και ο προστάτης των Βρουλάκηδων, της οικογένειας της αγαπημένης του, που από την αρχή της σχέσης τους του είχε ανοίξει την αγκαλιά της. Ειδικά η τελευταία απόφασή του θα ταράξει πολύ την Καλλιόπη, που θα νιώσει όχι μόνο να χάνει το παιδί της αλλά και το εγγόνι της. Θα απευθυνθεί στον παπα-Μιχάλη για να μιλήσει με τη σειρά του στον Αστέρη και να «του βάλει μυαλό», όπως χαρακτηριστικά θα του πει, ακόμα και στη Μαρίνα, όμως κανείς δεν θα καταφέρει να αλλάξει την απόφαση του μικρού γιου της «καπετάνισσας». Είναι γεγονός λοιπόν πως η οικογένεια Σταματάκη θα αργήσει πολύ να μονιάσει...
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.