Ads Top

Αποκάλυψη Βαγγέλη Ιωάννου για Μάικ Τζέιμς!


Η εντολή Ριμπολόβλεφ που "τίναξε" τη μεταγραφή στον αέρα. Πώς έκλεισε το σήριαλ με τον Αμερικανό γκαρντ, γιατί δεν θα επιστρέψει στην Ελλάδα και ο λόγος που οι Πειραιώτες δεν ολοκλήρωσαν μία σπουδαία κίνηση....

Τέλος στο σήριαλ Μάικ Τζέιμς οριστικά φαίνεται πως έχουμε μετά και την τοποθέτηση του ίδιου.




Το γεγονός ότι εξέταζε τις επιλογές του μέχρι που η Μονακό του ξεκαθάρισε πως μένει στην ομάδα υποστήριξε στο podcast του «basketnews» ο Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος φέρεται να συζητούσε με τον Ολυμπιακό.

Ο Βαγγέλης Ιωάννου σχολιάζοντας το θέμα στην ΕΡΑ Σπορ, συμπλήρωσε ότι το σήριαλ ολοκληρώθηκε, αφού ο ιδιοκτήτης της ομάδας Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ έδωσε εντολή να μην πωληθεί!



Μάλιστα, πριν δώσει σήμερα τη συνέντευξη ο Τζέιμς, υπήρξε επικοινωνία του Σάσα Ομπράντοβιτς με τον ατζέντη του παίκτη, σχετικά με τον ρόλο που θα έχει τη νέα σεζόν.

Ο δημοσιογράφος της ΕΡΑ πρόσθεσε ότι για να έφευγε ο Αμερικανός από τη Μονακό, θα έπρεπε να δωθεί ένα μεγάλο μπάι-άουτ (αφού είχε και συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές στα 2.5 εκατομμύρια ευρώ) και ο Ολυμπιακός δεν ήταν διατεθειμένος να πληρώσει.



Πλέον οι Πειραιώτες προχωρούν στο Plan B, που είναι ο Κέντρικ Ναν. Η πρότασή τους στον Αμερικανό δεν απενεργοποιήθιηκε και παραμένει στο τραπέζει εδώ κι έναν μήνα. Από πλευράς του έχει ζητηθεί να εξαντληθεί τουλάχιστον ο Αύγουστος, ώστε να περιμένει κάποια πρόταση από το NBA. 

Ο Ολυμπιακός είναι διατεθειμένος να τον περιμένει, κοιτώντας όμως την αγορά σε περίπτωση που προκύψει κάτι διαφορετικό και ταιριάζει στα «θέλω» του Γιώργου Μπαρτζώκα.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.