Ads Top

Υποκλίθηκαν όλοι: Η Νατάσα Θεοδωρίδου τραγούδησε μαζί με την κόρη της, Χριστιάνα Μπέτα και όσοι άκουσαν την φωνή της ανατρίχιασαν


Μαμά και κόρη τραγούδησαν μαζί και ανατρίχιασαν όλοι με την ερμηνεία τους.. 

Η Νατάσα Θεοδωρίδου τραγουδάει με την κόρη της, Χριστιάνα Μπέτα και το βίντεο που δημοσίευσε η τραγουδίστρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, προκάλεσε πανικό.




Ειδικότερα, η τραγουδίστρια έχει τεράστια αδυναμία στις δύο κόρες της, Χριστιάνα Μπέτα και Αντριάνα Φουστάνου και προσπαθεί να περνάει τον ελεύθερο χρόνο μαζί τους και να κάνουν κοινά πράγματα.

Έτσι, το περασμένο Σάββατο, εν μέσω της περιοδείας της και κάνοντας μία στάση από την Αθήνα, η 52χρονη πέρασε ποιοτικό χρόνο με την 28χρονη κόρη της και μοιράστηκε με τους ακόλουθούς της ένα βίντεο, στο οποίο η κόρη της της ζητά να τραγουδήσει και η ίδια ξεκινά να ερμηνεύει μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της.



Μάλιστα, στο εν λόγω βίντεο, η Χριστιάνα Μπέτα τραγουδάει μαζί με τη μητέρα της, με αποτέλεσμα να εισπράξει πολύ κολακευτικά σχόλια, τόσο για το θάρρος της, όσο και για τη σχέση που έχουν οι δύο γυναίκες.


Η Νατάσα Θεοδωρίδου τραγουδάει με τη Χριστιάνα Μπέτα







Τα σχόλια των θαυμαστών για το τραγούδι της Νατάσας Θεοδωρίδου με την κόρη της






Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.