Ads Top

Τελειώνει και η μεταγραφή Ορτέγκα στον Ολυμπιακό!


Κλείνει και ο Ορτέγκα στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με πληροφορίες από την Αργεντινή που μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Εξελίξεις με Ορτέγκα στον Ολυμπιακό.




Ο Κώστας Νικολακόπουλος μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94.6, την πληροφορία από την Αργεντινή, ότι απομένουν λεπτομέρειες για την πώλησή του από τη Βελέζ στους Πειραιώτες, σε ένα ποσό 4,5 εκάτ. ευρώ (και όχι 3,5 εκάτ που είχε ακουστεί), συν 20% ποσοστό μεταπώλησης.

Μάλιστα, κατά την ίδια πηγή ο 24χρονος αριστερός μπακ και ο νέος του ατζέντης, έχουν πιέσει πολύ τη Βελέζ να κάνει πράξη την προφορική συμφωνία που είχαν για πώλησή του αυτό το καλοκαίρι, την οποία είχαν κάνει όταν ανανέωσε για τελευταία φορά το συμβόλαιό του με τον σύλλογο από το Μπουένος Άιρες.



Την ίδια ώρα από τον Ολυμπιακό τηρούν σιγή ιχθύος για τον Ορτέγκα, ο οποίος αγωνίζεται στη Βελέζ από το 2017 και σε 154 συμμετοχές μετράει 3 γκολ και 14 ασίστ.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα ο Κώστας Νικολακόπουλος μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 πως οι Αργεντίνοι έβαλαν στο αεροπλάνο τον Σαντιάγκο Έζε ώστε να έρθει στην Ελλάδα για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.






ΠΗΓΗ Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.