Ads Top

«Της έχω μεγάλη αδυναμία» - Η αποκάλυψη Νίκου Μπάρτζη για την μητέρα του


«Μαμάκιας» ο Νίκος Μπάρτζης, τι αποκάλυψε για πρώτη φορά.. 
Στο περιοδικό ΟΚ! και τον Πάνο Τσουκαρά μίλησε ο Νίκος Μπάρτζης μαζί με τη μητέρα του, Ελένη, τόσο για τη μεταξύ τους σχέση όσο και για το Survivor All Star. 

Υπενθυμίζεται, ότι ο φιναλίστ του Survivor All Star θα κατέβει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος.




Νίκο, τώρα που το Survivor αποτελεί παρελθόν, επέστρεψες πλέον στην κανονικότητά σου;

Νίκος: Τη στιγμή που ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός το όνομα του νικητή στο Γαλάτσι, χάρηκα που τελείωσε γιατί ήξερα πως θα επέστρεφα στην κανονική μου ζωή. Οι φίλοι μου λένε πως λίγες ημέρες πριν φύγω για τον Άγιο Δομίνικο, δεν ήμουν καλά ψυχολογικά, ενώ τώρα είμαι πάλι χαρούμενος. Η αλήθεια είναι πως το Survivor πέρα από αγωνιστικό είναι κυρίως παιχνίδι ψυχολογίας. Είδα πολλές διαφορές από το 2021, όταν συμμετείχα πρώτη φορά, με το 2023. Τότε είχαμε μπει και δεν ξέραμε τι θα συναντήσουμε, σε τι συνθήκες θα ζούμε, όλα μας ήταν άγνωστα. Περιμέναμε με ανυπομονησία να έρθει η επόμενη ημέρα, δεν είχαμε αίσθηση του φόβου. Φέτος όλοι μπήκαμε διαβασμένοι, τα χρήματα ήταν πολλά και η ανθρωποφαγία μεταξύ των παικτών σε άλλο επίπεδο.



Κυρία Ελένη, ο γιος σας έλειπε και πάλι έξι μήνες από το σπίτι. Το διαχειριστήκατε καλύτερα σε σχέση με την πρώτη φορά;

Ελένη: Την πρώτη φορά περάσαμε δύσκολα γιατί δεν γνωρίζαμε πώς θα ήταν αυτή η εμπειρία. «Πήγαινε» του είχα πει, χωρίς να γνωρίζω πόσο δύσκολα θα περνούσε. Τελικά εκείνος ήταν στον Άγιο Δομίνικο και εμείς στην Ελλάδα καθηλωμένοι μπροστά στην τηλεόραση. Δεν θα το κρύψω ότι στενοχωριόμουν πολύ που τον έβλεπα να πεινάει. Φέτος μας είχε προετοιμάσει. «Δεν θέλω να αγχώνεστε» μας έλεγε συνέχεια πριν φύγει. Οπότε ήμασταν πιο ήρεμοι και εγώ και ο πατέρας του. Το μόνο που με ανησυχούσε ήταν οι τραυματισμοί που είχε στο πόδι. Δεν ήθελα να πάθει κάτι.

Νιώθεις αδικημένος, Νίκο, που δεν αναδείχτηκες νικητής;

Νίκος: Δεν μπορώ να περιγράψω την αγάπη που έχω δεχτεί από τον κόσμο. Δεν νιώθω αδικημένος. Μου έστελναν μηνύματα, με έπαιρναν τηλέφωνα, με έκαναν να κλαίω τα σχόλια που μου έκαναν από κοντά άνθρωποι που δεν με γνώριζαν. Συγκινούμαι πολύ γιατί δεν νομίζω πως χάνει κάποιος που έχει λάβει τόση αγάπη όση έχω πάρει εγώ. Προφανώς αυτός ήταν ο στόχος, δεν κατάφερα να τον πετύχω, προχωράω όμως παρακάτω.

Ελένη: Εγώ χάρηκα που το παιδί μου έφτασε τόσο μακριά. Δεν στενοχωρήθηκα λεπτό που δεν ήταν ο νικητής. Δεν ήθελα ούτε εκείνος να στενοχωρηθεί. Για εμένα όμως και ο ίδιος και ο Σάκης (σ.σ. Κατσούλης), που ήταν οι δύο φιναλίστ, είναι νικητές.

Πώς αντέδρασες στα αρνητικά σχόλια που δέχτηκες;

Νίκος: Όπως δέχομαι τα θετικά, πρέπει να δέχομαι και τα αρνητικά. Αυτός είμαι. Ειλικρινής, κάποιες φορές πιο απότομος, αλλά όσοι με αγαπάνε με αγαπάνε για αυτό που είμαι και όσοι με αντιπαθούν το ίδιο. Δεν γίνεται να είμαι αρεστός σε όλους, ούτε να συμφωνούν όλοι μαζί μου. Ποτέ όμως δεν έχω μπει στη διαδικασία να απαντήσω σε κάποιο αρνητικό σχόλιο.



Εσάς, κυρία Ελένη, σας επηρέαζαν;

Ελένη: Έχω λάβει πολύ καλά σχόλια για το παιδί μου και είμαι περήφανη. Η αγάπη που έχω δεχτεί είναι απερίγραπτη. Ο κόσμος τον αγάπησε γιατί έδειξε αυτό που είναι. Δεν υποκρίθηκε λεπτό. Στα αρνητικά σχόλια δεν απαντούσα ποτέ. Στην πρώτη του συμμετοχή το 2021 εκνευριζόμουν και στενοχωριόμουν. Τώρα ήμουν πολύ χαλαρή, δεν με ένοιαζε τι έλεγαν. Είμαι η μάνα του και ξέρω τι παιδί έχω.

Νίκο, γράφτηκε ότι χειροδίκησες σε άτομο της παραγωγής. Ισχύει;

Νίκος: Σε περίπτωση που γινόταν κάτι τέτοιο, θα είχα αποβληθεί. Μέσα στους όρους του συμβολαίου που υπογράφουμε όλοι οι παίκτες είναι ότι αν κάποιος ασκήσει οποιασδήποτε μορφής βία, αυτομάτως αποβάλλεται από το παιχνίδι. Εγώ έφτασα στον τελικό και αυτή είναι και η απάντησή μου σε αυτές τις φήμες.

Νίκο, μήπως είσαι και λίγο μαμάκιας;

Νίκος: Δεν θα κρύψω πως της έχω μεγάλη αδυναμία, αλλά δεν της το δείχνω συχνά. Δεν είμαι ιδιαίτερα εκδηλωτικός. Ξέρει όμως πόσο την αγαπώ. Σίγουρα και θα τσακωθείς με τη μάνα σου, αλλά είναι τέτοια αυτή η σχέση που πάντα θα τα ξαναβρείς. Οτιδήποτε γίνεται στη ζωή μου το ξέρει η μάνα μου. Μένω ακόμη στο πατρικό μου – το καλό είναι ότι είναι διώροφο, στο κάτω είναι οι γονείς μου και στο πάνω εγώ. Πηγαίνω στο σπίτι μόνο για να κάνω μπάνιο και να κοιμηθώ. Όταν θέλω να έχω τον χώρο μου, τον έχω.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.