Ads Top

«Ο Πέτρος δεν θα είναι μαζί μας γιατί...» - Η Ζήνα Κουτσελίνη σπάει την σιωπή της


Ο λόγος που έφυγε από την εκπομπή - Οι σχέσεις της Ζήνας Κουτσελίνη με τον Κουσουλό μετά την αποχώρησή του από το STAR

Η Ζήνα Κουτσελίνη ανανέωσε το συμβόλαιό της με το κανάλι του STAR και από τη νέα σεζόν θα βρίσκεται και πάλι στις οθόνες του κοινού με την εκπομπή "Αλήθειες με την Ζήνα". 




Πριν από λίγες ημέρες, μάλιστα, δημοσιεύθηκε και το πρώτο trailer.

Από αυτό, όμως, έλειπε ο Πέτρος Κουσουλός, γεγονός που επιβεβαίωσε πως ο δημοσιογράφος δεν θα βρίσκεται στο πλευρό της παρουσιάστριας αυτή τη χρονιά. 



Την Πέμπτη 17/8, λοιπόν, η ίδια πραγματοποίησε ένα post στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook υπενθυμίζοντας στους τηλεθεατές της την επιστροφή της, εξηγώντας παράλληλα γιατί αποχώρησε ο καλός της συνεργάτης και ποια είναι η στάση της απέναντί του έκτοτε.


Η αποκάλυψη της Ζήνας Κουτσελίνη για την αποχώρηση του Πέτρου Κουσουλού από το STAR





«Μαζευόμαστε ξανά από Δευτέρα στα γραφεία μας για τη νέα σεζόν. Η επιστροφή μιας παρέας που αγαπήσατε ως παρέα! Ο Πέτρος Κουσουλός δεν θα είναι μαζί μας γιατί το επέλεξε ο ίδιος θέλοντας να συνεχίσει σε άλλους δρόμους…: Η αγάπη και η εκτίμηση αμοιβαία και πάντα η καρέκλα θα τον περιμένει ως καλεσμένο όποτε το επιθυμεί

Συνεχίζουμε το ταξίδι που ξεκινήσαμε πριν οκτώ σεζόν και πάμε στην ένατη χάρη στην αγάπη σας. Σας περιμένουμε και τη νέα χρονιά στην ίδια ώρα #11:45 π.μ.», έγραψε χαρακτηριστικά.



ΠΗΓΗ Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.