Ads Top

Η αλήθεια για τον φημολογούμενο σύντροφο της Κατερίνας Καινούργιου


Μετά από ένα όμορφο και ήρεμο καλοκαίρι που πέρασε δίπλα στα αγαπημένα της πρόσωπα, ταξιδεύοντας μέχρι και στην Μύκονο, η Κατερίνα Καινούργιου επέστρεψε στην Αθήνα όπου ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για την πρεμιέρα της εκπομπής Super Κατερίνα στον ALPHA.

Η παρουσιάστρια γέμισε τις μπαταρίες της και είναι έτοιμη να επιστρέψει μπροστά από τις κάμερες για ακόμη μια επιτυχημένη χρονιά, ίδια με την περσινή στο κανάλι.




Με την επιστροφή της ωστόσο στην Αθήνα και στις επαγγελματικές υποχρεώσεις, θέλησε να ξεκαθαρίσει μερικά πράγματα που κυκλοφόρησαν πριν από κάποιο διάστημα και ανέφεραν πως είναι με νέο σύντροφο και κάνουν διακοπές στην Αντίπαρο.


Η αλήθεια για τον φημολογούμενο σύντροφο της Κατερίνας Καινούργιου





Συγκεκριμένα περιοδικό είχε εξώφυλλο φωτογραφία της από το νησί να περπατάει αγκαλιά με ψηλό γεροδεμένο άντρα. Ωστόσο, αυτό που δεν γνώριζαν είναι πως ο άντρας αυτός είναι ο αδερφός της, Πάνος Καινούργιος.

«Συγγνώμη που θα σας το χαλάσω, αλλά είναι ο… αδελφός μου! Από τις σπάνιες αγκαλιές που με παίρνει. Θα χαρεί η μαμά και ο μπαμπάς», έγραψε με χιουμοριστικό τρόπο η Κατερίνα Καινούργιου.





Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.