Ads Top

Τηλεοπτική βόμβα: Η επιστροφή του Γιάννη Λάτσιου σε κανάλι που δεν περίμενε κανείς


Το όνομα του Γιάννη Λάτσιου ακούγεται για υψηλή θέση στην ΕΡΤ. Πολλά τα σενάρια για το ποια θα είναι.

Η μεταγραφική περίοδος στην εγχώρια τηλεόραση έχει σχεδόν ολοκληρωθεί όχι όμως για όλους. Υπάρχουν κάποιες μικρές εκκρεμότητες όσον αφορά στη στελέχωση των εκπομπών μπροστά και πίσω από τις κάμερες ενώ αναμένονται και μετακινήσεις στελεχών.




Κινητικότητα υπάρχει στο παρασκήνιο των διαδρόμων του Ραδιομεγάρου της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή. Ο Κωνσταντίνος Ζούλας παραμένει επικεφαλής της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης από τη θέση του Προέδρου διατηρώντας παράλληλα και αυτή του Διευθύνοντος Συμβούλου.

Το όνομα του Γιάννη Λάτσιου ακούγεται έντονα για υψηλή θέση στην ΕΡΤ.


Ο τελευταίος σταθμός του Γιάννη Λάτσιου





Πολλά τα σενάρια για το ποια ακριβώς θα είναι αυτή ωστόσο δεν υπάρχει ειλημμένη απόφαση προς το παρόν ούτε και πρόκειται να υπάρξει άμεσα… Ο τελευταίος επαγγελματικός σταθμός του Γιάννη Λάτσιου ήταν το Open όπου παρέμεινε λιγότερο από δύο χρόνια.

Τον περασμένο Μάιο ανακοινώθηκε από το κανάλι επισήμως η λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

«Η Διοίκηση του Open ανακοινώνει την από κοινού απόφαση με τον Πρόεδρο του Διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας κύριο Γιάννη Λάτσιο, για τη λύση της συνεργασίας τους. Η απόφαση ελήφθη στο πλαίσιο επανακαθορισμού των στρατηγικών στόχων του οργανισμού. Το Open ευχαριστεί θερμά τον Γιάννη Λάτσιο για την εποικοδομητική συνεργασία και την προσφορά του στην αναδιαμόρφωση του προφίλ του σταθμού και του εύχεται κάθε επιτυχία στα μελλοντικά του σχέδια».

Σύμφωνα με πληροφορίες του Reader το συμβόλαιο του στελέχους με το κανάλι ολοκληρώθηκε πρόωρα καθώς είχε ορίζοντα λήξης τα τέλη Δεκέμβρη του 2023. Μάλιστα κάποιες πηγές αναφέρουν πως στη συμφωνία της λύσης της συνεργασίας των δύο πλευρών υπήρχε πρόβλεψη να μην μετακινηθεί αμέσως ο Λάτσιος από το Open σε άλλο κανάλι.



Τώρα το εύλογο χρονικό διάστημα έχει παρέλθει. Όσον αφορά βέβαια στην ΕΡΤ υπάρχει συγκεκριμένη διαδικασία πρόσληψης στελεχών με την προκήρυξη των σχετικών θέσεων οπότε χρειάζεται χρόνος για να ολοκληρωθούν οι προβλεπόμενες κινήσεις.

Προσέγγιση πάντως ο Γιάννης Λάτσιος έχει και από την ιδιωτική τηλεόραση. Λογικό μετά τις πολλές θητείες σε Mega, ANT1 και Alpha σε διάφορες θέσεις και την εμπειρία που διαθέτει.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.