Ads Top

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Η νέα φωτογραφία με τον σύντροφό της


Aποκάλυψε πριν από 2 εβδομάδες περίπου τη νέα της σχέση με ανάρτηση που είχε κάνει στο Instagram..

Τις καλοκαιρινές της διακοπές απολαμβάνει αυτό το διάστημα η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μαζί με τον νέο της σύντροφο.




Μάλιστα, η σχεδιάστρια κοσμημάτων είναι ιδιαίτερα ενεργή στα κοινωνικά δίκτυα και συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της.

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου αποκάλυψε πριν από 2 εβδομάδες περίπου τη νέα της σχέση με ανάρτηση που είχε κάνει στο Instagram. Ωστόσο, η ίδια φροντίζει με κάθε φωτογραφία που δημοσιεύει να κρύβει το πρόσωπό του, ενώ έχει αποκρύψει οποιαδήποτε πληροφορία για τον νέο της έρωτα, συμπεριλαμβανομένου του ονόματός του.




Την Πέμπτη 17 Αυγούστου, η πρώην παίκτρια του «Survivor» ανέβασε μια νέα φωτογραφία με τον σύντροφό της από τη Σαντορίνη, φροντίζοντας να καλύψει γι’ ακόμη μια φορά το πρόσωπό του, βάζοντας ένα emoji αρκούδου.



Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου είχε χωρίσει από τον προηγούμενο σύντροφό της, λίγο πριν μπει στο «Survivor All Star», και είχε δηλώσει στις αρχές Μαΐου: «Προσπαθώ να είμαι καλά. Με πείραξε η κοροϊδία. Θέλω οι άλλοι να είναι καθαροί, όπως είμαι κι εγώ. Ήταν να παντρευτούμε. Την πρώτη φορά που έφυγα από το Survivor στεναχωρήθηκα. Δεν ήθελα να φύγω, ο πρώην σύντροφός μου το ήθελε… Ωπ, κάτσε γιατί εδώ βρήκαν τα κέρατα! Τον τσάκωσα! Ουδέν κρυπτόν από την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου».

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.