Ads Top

Οι φωτογράφιες «πρόδωσαν» τα πάντα για Βαλαβάνη!


Οι φήμες και οι πληροφορίες ότι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δεν είναι πια μόνη εδώ και καιρό έχουν φουντώσει μέσα στο καλοκαίρι, με την παρουσιάστρια και πρώην παίκτρια του Survivor να φέρεται πως είναι ζευγάρι με τον Γρηγόρη Μόργκαν.

Ο Γρηγόρης Μόργκαν έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του στο επίσης ριάλιτι επιβίωσης Nomads, του ΑΝΤ1, με παρουσιαστή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.




Μετά τον χωρισμό της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, η παρουσιάστρια δεν είχε ανακοινώσει κάτι ούτε την είχαμε δει σε δημόσιες εμφανίσεις με κάποιο νέο σύντροφο, είναι γνωστό όμως ότι η ίδια δεν έχει θέμα να προσπαθήσει να κρύψει κάτι, ούτε να παίξει το παιχνίδι του κρυφτού με τους ρεπόρτερ των εκπομπών που έχουν συνηθίσει να την κυνηγούν για ερωτήσεις μετά την πρώτη συμμετοχή της στο Survivor.

Επιβεβαίωση της σχέσης τους δεν υπάρχει επίσημα από τα χείλη κανενός από τους δύο, όμως όλα δείχνουν ότι κάνουν κοινές διακοπές στα Χανιά αφού και οι δύο ανέβασαν περίπου την ίδια ώρα φωτογραφίες από τη μαγευτική παραλία των Φαλάσαρνων στον νομό των Χανίων.




Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.