Ads Top

Στο νοσοκομείο η ηθοποιός Αντιγόνη Κουλουκάκου από την «Γη Της Ελιάς»



Μέσω ανάρτησης στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Αντιγόνη Κουλουκάκου γνωστοποίησε ότι βρίσκεται στο νοσοκομείο. Το μακροσκελές μήνυμα και η φωτογραφία που μοιράστηκε.

Στο νοσοκομείο βρίσκεται ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου η Αντιγόνη Κουλουκάκου.




Η ηθοποιός, που έγινε ευρέως γνωστή από τη συμμετοχή της στη σειρά "Η Γη της Ελιάς" γνωστοποίησε την είδηση μέσω ανάρτησής της στο Instagram, στην οποία ανέβασε μια φωτογραφία από το κρεβάτι του νοσοκομείου.

Τη φωτογραφία ωστόσο, συνόδευε ένα μακροσκελές κείμενο, μέσω του οποίου θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα για τον κόσμο του Instagram, αλλά και την αναπαραγωγή κακών ειδήσεων.



"Ένας Αύγουστος αλλιώτικος, διαφορετικός αλλά πάντα ευλογημένος.Το ξέρω ότι δεν σας έχω συνηθίσει σε τέτοια post.. η ζωή στο ινσταγκραμ είναι πάντα με περιτύλιγμα αστερόσκονης και χρυσόσκονης. Σας παρουσιάζω την όμορφη και θετική πλευρά αυτών που κάνω και είμαι. Απ΄τη μια γιατί θεωρώ ότι όλοι έχουμε προβλήματα και κουβαλούμε τους σταυρούς μας και δεν πρέπει να επιβαρύνουμε τον κόσμο με επιπλέον πόνο κ στεναχώρια. Απ΄την άλλη γιατί ποτέ δεν μου άρεσε η κακή είδηση, η αρνητική, η στενάχωρη και η αναπαραγωγή της. Θεωρώ πως είναι κακή διαπαιδαγώγηση σε οποιαδήποτε ηλικία. Επίσης έχω μεγαλώσει και με τα εν οίκω μη εν δήμω.

Το τελευταίο χρόνο όμως παρακολουθώ ότι το ινσταγκραμ όπως όλες οι πλατφόρμες έχει και αυτό μια ανθρώπινη πλευρά. Κινητοποιεί κόσμο που τρέχει να βοηθήσει τον συνάνθρωπο του στην άλλη άκρη της Ελλάδος. Έχει μια άμεση ωμή και σκληρή πραγματικότητα καμιά φορά που όμως δημοσιογραφικά είναι σωστή γιατί τα γεγονότα δεν χρωματίζονται και ο τόνος της φωνής δεν επηρεάζεται αποκτώντας γραμμές και τάσεις πολιτικές. Τα ελληνικά είναι ανθρώπινα και καθόλου ξύλινα, εμπεριέχουν συναίσθημα και αλήθεια όπως οι ιστορίες που μας έλεγαν οι γιαγιάδες και παππούδες. Οι άνθρωποι ανεξαρτήτως ηλικίας επικοινωνούν, κανένα χάσμα γενεών μόνο ανταλλαγή νιότης και γνώσης. Γίνονται όμορφα πράγματα σε αυτό το μαραφέτι όπως θα έλεγε και ο παππούς μου και ας του φαινόταν εξωγήινο.



Τώρα τι σχέση έχουν όλα αυτά με τη φωτό μου απ’ το νοσοκομείο και όχι από κάποια παραλία.. χάθηκε ο κόσμος να βάλεις μια με μαγιό και ας είναι και περσινή κάποιοι θα σκεφτείτε. Εγώ αυτό που σκέφτομαι είναι ότι ακόμα και αν δεν θεωρούμε κάτι σπουδαίο τον εαυτό μας ή αυτό που κάνουμε, όλοι έχουμε μια υποχρέωση προς τις νεότερες γενιές. Να τους μάθουμε να μην φοβούνται και να λένε πάντα την αλήθεια τους. Να τους μαθαίνουμε ότι θα πέφτουν και ότι θα ξανασηκωθούν πολλές φορές στη ζωή τους. Ότι ο πόνος και η στεναχώρια είναι μέσα στη ζωή, όπως είναι η χαρά και το γέλιο και πως να τα διαχειρίζονται, εκείνοι μόνοι τους. Μην παρεξηγηθώ, πιστεύω και στο Θεό και στην οικογένεια και στους φίλους αλλά ξέρω πως όταν πέφτεις δεν έχεις πάντα παρέα.. όταν σηκώνεσαι δε μπορεί να μην είναι και κανένας δίπλα σου.

Η πίστη σου είναι στην αγάπη στο καλό και στο φως. Continue in msg", έγραψε χαρακτηριστικά η γνωστή ηθοποιός.



ΠΗΓΗ Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.