Ads Top

Ούτε Δαλάκα, ούτε Γκότσης: Συμφωνία Ατζούν με δύο παίκτες από Big Brother!


Βόμβα Ατζούν! Αυτοί οι δύο γνωστοί παίκτες από το Big Brother συμφώνησαν για το νέο Survivor.. 

Κίνηση ματ από τον Τούρκο παραγωγό, που στέλνει στον Άγιο Δομίνικο δύο παίκτες που θα τραβήξουν την τηλεθέαση και θα... δημιουργήσουν ριάλιτι. Βέβαια, δεν έχουν πλέον και το "καλύτερο όνομα"...




Η ανακύκλωση παικτών είναι ένα συνηθισμένο φαινόμενο στα ριάλιτι της τηλεόρασης και αυτό αναμένεται να υπάρξει και του χρόνου όπου τόσο Η Φάρμα όσο και του Survivor έχουν ρίξει τα βέλη τους σε παίκτες από άλλα παιχνίδια!

Το Big Brother το Power Of Love αλλά και τα love Island και the bachelor αναμένεται να είναι δεξαμενές που θα γεμίσουν το survivor και τη φάρμα με παίκτες.




Δύο παίκτες Φαίνεται πως έκλεισε ο Ατζούν Ιλιτζαλί και το survivor από το Big Brother



Πρόκειται για τα δίδυμα αδέρφια Παναγιώτη και Χρήστο Bαρουξή. Σύμφωνα με πληροφορίες η πρώτη προσέγγιση έγινε και έχει προταθεί ένα χρηματικό ποσό της τάξεως των χιλίων πεντακοσίων ευρώ ανά εβδομάδα. 



Τα αδέρφια έχουν καιρό να το σκεφτούν όμως αναμένεται να πουν το μεγάλο ναι αφού η πορεία τους στο χώρο της σόουμπιζ, τικ-τοκ και του Instagram δεν είναι για την ώρα και αναμενόμενη από την προβολή που πήρανε από το Big Brother! Όπως και να το κάνουμε άλλο Big Brother και άλλο survivor

Πηγή: koolnews.gr

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.