Ads Top

«Ναυάγιο» στα σχέδια Ατζούν: Αυτοί είναι οι παίκτες που θα μπουν στο νέο Survivor


Νέες πληροφορίες βλέπουν το φως τη δημοσιότητας, όσο πλησιάζει η έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν, σχετικά με το νέο Survivor. 

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό, ενώ είχε γίνει συζήτηση για νέο Survivor All Star, εντέλει η απόφαση που έχει παρθεί από την Acun Medya είναι το ριάλιτι να επιστρέψει στην κανονική εκδοχή του.




Το τελευταίο Survivor All Star που ολοκληρώθηκε μόλις πριν λίγο καιρό, σημαδεύτηκε περισσότερο από αποχωρήσεις και αποβολές παικτών, παρά από το αγωνιστικό κομμάτι. Κάτι που στοίχισε πολύ σε τηλεθέαση, με αποτέλεσμα να καταστεί σαφές πως ο κόσμος επιθυμεί να δει καλούς, δυνατούς παίκτες και όχι celebrities μέτριας αγωνιστικότητας.


Τι θα συμβεί λοιπόν;



Στο νέο Survivor θα γίνει αυστηρή επιλογή νέων παικτών, αλλά επειδή ο Τούρκος παραγωγός έχει την άποψη πως πολλούς από τους παίκτες οι οποίοι αποβλήθηκαν νωρίς από το περσινό παιχνίδι ο κόσμος τους αγαπά και θα ήθελε να τους δει περισσότερο, θα γίνει μία «μίξη».



Έτσι παρόλο που το ερχόμενο Survivor, δε θα είναι All Star, θα συμμετέχουν κάποια ηχηρά ονόματα περασμένων περιόδων.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, κάποιοι από τους παίκτες που θα είναι στο νέο Survivor, είναι ο Άρης Σοϊλέδης, η Κατερίνα Δαλάκα, ο Στάθης Σχίζας, ενώ δεν αποκλείεται να είναι και η Ασημίνα Χατζηανδρέου. 



Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Acun δε θα σταματήσει μόνο σε αυτούς, αλλά έχει την πρόθεση να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη, προκειμένου να πλαισιώσει τους παραπάνω παίκτες με αντίστοιχα μεγάλα ονόματα.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.