Ads Top

Survivor Spoiler: «Δεν παίρνω μέρος ξανά σ' αυτό το τσίρκο»!


Τα πλάνα του για το νέο Survivor έχει ανοίξει εδώ και αρκετές μέρες ο Ατζούν Ιλιτζαλί και προσπαθεί να κλείσει τα πρώτα ηχηρά ονόματα!

Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν το επόμενο Survivor θα διεξαχθεί τον Ιανουάριο του 2024 ή τον Ιανουάριο του 2025, όμως αυτό δεν πτοεί τον Ατζούν, ο οποίος αρχίζει να κλείνει τα πρώτα ονόματα. Φυσικά αυτός γνωρίζει πάνω κάτω που θα κάτσει η ημερομηνία του επόμενου Survivor αλλά ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί!




Από εκει και πέρα. Μετά τις θετικές απαντήσεις από την Κατερίνα Δαλάκα, την Σοφιάνα Αβραμάκη και του Άρη Σοϊλέδη, ο Τούρκος παραγωγός συνεχίζει προτάσεις σε πρώην παίκτες, παρότι το επόμενο Survivor δεν θα είναι All Star, όπως σας έχουμε αποκαλύψει! 

Παρόλα αυτά θέλει να βάλει μέσα παίκτες που έχουν περάσει από προηγούμενα Survivor, ενώ θέλει να δώσει μια ακόμα ευκαιρία σε παιδιά που αποβλήθηκαν από το τελευταίο Survivor.



Όμως μερικά από αυτά δεν θέλουν ούτε να βλέπουν ξανά το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ και τους ιθύνοντες της παραγωγής του Ατζούν. Ένας από αυτούς είναι ο Ηλίας Γκότσης, ο νικητής του Survivor 2018, ο οποίος και αποβλήθηκε από τo Survivor All Star, κάτι που τον οδήγησε να κόψει και επαφές με στενούς του φίλους, όπως η Εύη Σλαταφερίδου και π Ηλίας Μπόγδανος.


Survivor spoiler: Η πρόταση του Ατζούν και το ξεκάθαρο ΟΧΙ από τον Ηλία Γκότση!



Πάμε τώρα στο «ζουμί» της υπόθεσης! 

Ο Ατζούν φέρεται να προσπάθησε να επικοινωνήσει με την πλευρά του Ηλία Γκότση και όχι με τον ίδιο τον παίκτη και η απάντηση που έστειλε ο Ηλίας Γκότσης ήταν ξεκάθαρη: «Εγώ δεν παίρνω ξανά μέρος σ' αυτό το τσίρκο». 



Μάλιστα όταν του τόνισαν πως ο Τούρκος παραγωγός είναι διατεθειμένος να του δώσει μέχρι και 8.000 ευρώ την εβδομάδα, η στάση του Ηλία Γκότση παρέμεινε ίδια! «Δεν με ενδιαφέρει, για μένα ο κύκλος του Survivor έχει κλείσει οριστικά και αμετάκλητα».

Με τον τρόπο αυτό ο Ηλίας Γκότσης έκλεισε την πόρτα στον Ατζούν για το επόμενο Survivor και πλέον ο Τούρκος και η παραγωγή του στρέφονται σ' άλλες λύσεις.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.