Ads Top

Survivor Spoiler 7/7: Ποιος αποχωρεί μετά την Στέλλα;


Ποιος φτάνει Γαλάτσι αλλά μένει εκτός 3αδας; Μάριος ή Μπάρτζης; Αυτός είναι το μεγάλο φαβορί
Οι πέντε έγιναν τέσσερις και λίγο πριν τον ημιτελικό του Survivor All Star, η αγωνία για την τελική τριάδα κορυφώνεται.




Το ριάλιτι του ΣΚΑΪ μετράει αντίστροφα για το μεγάλο πάρτυ στο Γαλάτσι. Εκεί όπου θα αναδειχθεί ο πρώτος νικητής στην ιστορία του ελληνικού All Star.

Μέχρι τότε, μεσολαβεί μια λεπτομέρεια. Οι αγώνες κατάταξης, αλλά και το τι θα γίνει με τους παίκτες που έχουν απομείνει.

Οι τρεις πάνε ημιτελικό, ενώ ο ένας δεν θα πιει νερό από την πηγή αποχωρώντας τελευταία στιγμή. Ποιος θα αποχωρήσει λοιπόν μετά τη Στέλλα, η οποία έφυγε με γεμάτο τον τραπεζικό λογαριασμό;

Η απάντηση δεν θέλει κόπο, αλλά… τρόπο. Από εκεί και πέρα, στις επόμενες γραμμές θα σας εξηγήσουμε με μεγάλο spoiler για το τι πρόκειται να συμβεί.



Σαρβάιβορ νέα 7/7: Οι τρεις που θα πάνε Γαλάτσι

Ήδη, με οριστικό spoiler γνωρίζετε τον παίκτη που θα βρεθεί απευθείας στο Γαλάτσι. Έπειτα, υπάρχει και ο δεύτερος παίκτης που κάνει… νιάου – νιάου στα κεραμείδια.

Αλήθεια πιστεύετε ότι θα κέρδιζε τους αγώνες κατάταξης ο συγκεκριμένος και δεν θα διάλεγε αυτό το πρόσωπο; Ο λόγος για τον Σάκη Κατσούλη που επέλεξε τη Μαριαλένα για να καθίσει δίπλα του, αφήνοντας σε μια στρατηγική κίνηση τους Μάριο και Μπάρτζη.

Οι δυο τους θα δώσουν μάχη μέσω του τηλεοπτικού κοινού, το οποίο θα χαλάσει πολλές… τηλεκάρτες για να τους στηρίξει.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα μπορούμε να γνωρίζουμε, ο παίκτης που θα βρεθεί στην τριάδα δεν είναι άλλος από τον Νίκο Μπάρτζη, ο οποίος στον τάκο είναι ανίκητος.

Αυτό σημαίνει, ότι ο Μάριος θα αποχωρήσει λίγο πριν τον ημιτελικό.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.