Ads Top

Survivor Spoiler 5/7: Ποιος παίρνει την δεύτερη ατομική ασυλία;


Πάμε για έκπληξη; Θα επιβεβαιωθούν τα spoilers; Δείτε τι αναφέρει η πρώτη διαρροή.. 

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται το Survivor All Star, με το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ να έχει μπει για τα καλά στην τελική του ευθεία και το σημερινό επεισόδιο αναμένεται πιο ανατρεπτικό από ποτέ.




Πιο συγκεκριμένα, σήμερα, ένας ακόμη παίκτης θα πει αντίο στο παιχνίδι σε μια αποχώρηση που θα είναι και η τελευταία πριν τους μεγάλους τελικούς καθώς θα διαμορφώσει την τελική 4αδα του Survivor.

Άλλωστε και τους υποψήφιους προς αποχώρηση τους έχετε μάθει και το μόνο που απομένει να σας πούμε είναι και το ποιος παίρνει την 2η ατομική ασυλία.


Survivor spoiler 5/7: Αυτός παίρνει την 2η ατομική ασυλία!





Τρεις παίκτες λοιπόν βγαίνουν στον… τάκο για τελευταία φορά. Κι όχι, μέσα σε αυτούς δεν είναι το ζευγάρι.

Νίκος Μπάρτζης, Μάριος Πρίαμος και Στέλλα Ανδρεάδου θα διεκδικήσουν τη θέση τους στον ημιτελικό. Η Στέλλα όμως θα είναι αυτή που δεν τα καταφέρνει και θα γυρίσει ως θεατής στην Ελλάδα.

Κάπως έτσι, είναι εύκολα κατανοητό πως για ακόμη μια φορά, Σάκης Κατσούλης και Μαριαλένα Ρουμελιώτη είναι αυτοί που σήμερα θα διεκδικήσουν το δεύτερο τοτέμ της ατομικής ασυλίας και την ασφάλεια της παραμονής στο παιχνίδι.



Οι δύο τους βλέπουν Γαλάτσι και το πλέον πιθανό μετά και τη χθεσινή νίκη του Σάκη, είναι να πάρει τη σκυτάλη η Μαριαλένα κάτι που ίσως εξηγεί και τον λόγο που δεν ψηφίστηκε.

Σε κάθε περίπτωση όμως, ο Σάκης Κατσούλης είναι αυτός που ορίζει τις ισορροπίες του παιχνιδιού καθώς είτε κέρδισε τη σημερινή ασυλία και αποφάσισε να προστατέψει την Μαριαλένα όντας και MVP είτε της τη χάρισε!
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.