Ads Top

Survivor All Star: Τραυματίστηκε ο Μπάρτζης λίγες μέρες πριν τον τελικό


Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες - Δείτε πως τραυματίστηκε
Μια άσχημη εξέλιξη για τον Νίκο Μπάρτζη, όπως είδαμε στο τελευταίο επεισόδιο του Survivor All Star, με τον παίκτη να έχει έναν άσχημο τραυματισμό!




Ο Νίκος Μπάρτζης σε ένα ραν με αντίπαλο τον Σάκη Κατσούλη χτύπησε άσχημα το γόνατό του, με τους γιατρούς να του παρέχουν άμεσα τις πρώτες βοήθειες. Μάλιστα στην συνέχεια ο Νίκος Μπάρτζης επέστρεψε στον αγωνιστικό χώρο και συνέχισε την μάχη του.

Ωστόσο πληροφορίες του Athensmagazine.gr αναφέρουν πως ο Νίκος Μπάρτζης ένιωσε έντονους πόνους, αμέσως μετά το τέλος του αγωνίσματος και ζήτησε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, στο τελευταίο αγώνισμα πριν την επιστροφή των παικτών της Ελλάδος! Η κατάσταση του παίκτη είναι καλύτερη, ωστόσο δεν θα χρειαστεί να μάθουμε λεπτομέρειες αφού τα αγωνίσματα τελείωσαν και το Survivor All Star ανήκει στην... ιστορία.



Φυσικά και θέμα αποχώρησης από το Survivor All Star δεν τείθεται, αφού μιλάμε για το τελευταίο αγώνισμα. Αν ήταν έναν μήνα πριν ίσως είχαμε εξελίξεις που θα τον οδηγούσαν στην έξοδο, πλέον όμως τα πάντα έχουν τελειώσει και ετοιμάζεται για την ψηφοφορία με αντίπαλο τον Μάριο Πρίαμο για να δει αν θα περάσει στην τελική τριάδα ή όχι!

Δείτε το βίντεο με τον χθεσινό τραυματισμό του Νίκου Μπάρτζη:

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.