Ads Top

Survivor All Star: Έξαλλη η Βρισηίδα λίγο πριν τον ημιτελικό - «Ξεπερνάτε κάθε όριο...»


Τι έκανε την Βρισηίδα να βγει εκτός εαυτού λίγες ώρες πριν τον ημιτελικό του Survivor..
Χαμός επικράτησε τις τελευταίες ημέρες με δημοσίευμα που ήθελε την Σοφιάνα Αβραμάκη να διατηρεί σχέση με τον Στάθη Σχίζα μετά το χωρισμό του από την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. 




Ωστόσο, το εν λόγω άρθρο έγραφε και λεπτομέρειες πολύ άσχημα προς τα δυο πρόσωπα, ειδικά από τη στιγμή που δεν ίσχυε τίποτα. Παράλληλα, η Σοφιάνα Αβραμάκη κινήθηκε νομικά για το δημοσίευμα που την ήθελε σε σχέση με τον Στάθη Σχίζα

Η Βρισηίδα Ανδριώτου η οποία είναι καλή της φίλη, παρακολουθώντας την εκπομπή στην οποία μιλούσε, ξέσπασε μέσω μιας ανάρτησης της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Ενώ, κόντρα στα προγνωστικά των τελευταίων εβδομάδων, υπάρχει νέο μεγάλο φαβορί για να πάρει το έπαθλο του ριάλιτι και να σηκώσει την κούπα στο Γαλάτσι.

Η ανάρτηση της Βρισηίδας Ανδριώτου για το δημοσίευμα για τη φίλη της, Σοφιάνα Αβραμάκη



«Απόλυτα λογικό. Τις περισσότερες φορές τα άρθρα γράφουν σκόπιμα ψέματα για να κάνουν κακό. Είναι πολύ άσχημο αυτό γιατί έχουμε ανθρώπους στη ζωή μας που στεναχωριούνται περισσότερο από εμάς που ξέρουμε σε τι αποσκοπούν αυτά τα άρθρα. Εμείς μια, δυο, τρεις να το αγνοήσουμε, αλλά ξεπερνάτε κάθε όριο πολλές φορές», έγραψε χαρακτηριστικά.


Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.