Ads Top

Survivor All Star: Η Σταυρούλα απασφαλίζει και ρίχνει 3 βόμβες για 3 συμπαίκτες της (vid)


Βόμβες που θα συζητηθούν από την Σταυρούλα, για ποιους αποκαλύπτει πράγματα που δεν γνώριζε κανείς.. 

Ακόμη και μετά την αποχώρησή της η Σταυρούλα Χρυσαειδή φαίνεται πως παραμένει στο στόχαστρο των παικτών του Survivor.




Αν μη τι άλλο η δυναμική παίκτρια άφησε το στίγμα της στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ τη φετινή χρονιά και δικαίως θεωρήθηκε ένα από τα φαβορί για τον τίτλο.

Ο Ηλίας Μπόγδανος ο οποίος αποχώρησε και αυτός από το παιχνίδι, βρέθηκε σήμερα στην εκπομπή Πρωινό μας και ήταν ένας από τους λίγους που υποστήριξε την κοπέλα. Ο Μπόγδανος είπα ανοιχτά ότι η Σταυρούλα στοχοποιήθηκε γιατί ήταν δυνατή παίκτρια ενώ έδωσε και απαντήσεις σε όσα ακούστηκαν γι’ αυτούς.



Ο τραγουδιστής ξεκαθάρισε ότι έγινε μεγάλος ντόρος για το γεγονός ότι η Σταυρούλα δεν τον διάλεξε στην ομάδα της ενώ ήταν καλοί φίλοι. Ο ίδιος όμως τόνισε πως αυτός δεν είχε πρόβλημα καθώς του το είχε εξηγήσει πριν ανοίξουν οι κάμερες.

Τα πάντα όμως θα γίνουν ακόμη πιο κατανοητά όταν θα επισκεφτεί η Σταυρούλα αύριο ή μεθαύριο, σύμφωνα με τη Φαίη Σκορδά, την εκπομπή Πρωινό μας.

Ο Νίκος Παρτσώλης ο οποίος έχει ήδη μιλήσει μαζί της έβγαλε ανακοινώσεις για όσα θα μας πει η Σταυρούλα μετά την αποχώρησή της.

Ο Παρτσώλης προανάγγειλε 3 βόμβες της αθλήτριας για 3 συμπαίκτες της με τη Σταυρούλα να φαίνεται πως είναι έτοιμη για όλα.



«Υπονοήθηκε χτες ότι υπάρχει κάτι ακόμη που δεν έχουμε δει. Αύριο η Σταυρούλα θα ρίξει 3βόμβες οι 2 αφορούν παίκτες που είναι μέσα και η 1 πολύ μεγάλη παίκτη που είναι εκτός…», ήταν τα λόγια του δημοσιογράφου.

Αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον όσα θα πει η Σταυρούλα στην επίσκεψή της…
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.