Ads Top

Ανατροπή δεδομένων: Δεν θα γίνει Survivor All Star 2 με απόφαση Ατζούν


Πώς οδηγήθηκε ο Ατζούν σε αυτή την απόφαση..

Τι πραγματικά ισχύει με το Survivor All Star 2; Το Athensmagazine.gr σας έχει το ρεπορτάζ σχετικά με την έκτακτη απόφαση του Ατζούν!

Σας έχουμε ενημερώσει εδώ και καιρό για τους παίκτες που δίνουν ένας ένας τα χέρια για να επιστρέψουν στον Άγιο Δομίνικο! 




Ότι έχετε διαβάσει ισχύει! Θα επιστρέψουν αλλά όχι σε μορφή All Star! Ο Ατζούν πήρε την απόφαση και την ανακοίνωσε σ' όλους. 

Ακόμα δεν έχει αποφασιστεί αν ο νέος κύκλος θα γίνει Ιανουάριο του 2024 ή πάει για το 2025 ωστόσο αυτό που είναι σίγουρο είναι πως το Survivor δεν σταματάει εδώ και θα έχουμε νέο κύκλο αλλά όχι All Star αλλά κάτι στη μέση!


Survivor spoiler: Η μεγάλη απόφαση του Ατζούν Ιλιτζαλί



Τι θέλουμε να πούμε; O Ατζούν πήρε την απόφαση να κάνει Survivor όπως το γνωρίζουμε, δηλαδή με φουρνιά νέων παικτών, αλλά μέσα σ' αυτούς θα προσθέσει και μερικούς παλιούς παίκτες.



Όχι, δεν θα υπάρξει μια ομάδα με All Star και μια με Μαχητές, αλλά δύο ομάδες με νέους παίκτες που θα υπάρξουν πινελιές από παλιούς. Δηλαδή οι Διάσημοι ενδέχεται να είναι και παίκτες που είναι όντως διάσημοι αλλά δεν είχαν ξαναπάρει μέρος σε Survivor.

Η απόφαση πάντως πάρθηκε και όπου διαβάζετε για δεύτερο κύκλο All Star απλά δεν ισχύει. Σε πρώτη φάση ο Ατζούν θα βάλει 5-6 παίκτες από προηγούμενα Survivor και στην συνέχεια θα προσθέτει μια μίξη από παλιούς και νέους παίκτες. Επίσης ένα ακόμα σενάριο που έχει πέσει στο τραπέζι είναι να μην μπει κανένας νέος παίκτης στην αρχή αλλά κάθε νέα άφιξη στο νησί να είναι παλιός παίκτης και να σκάει σαν έκπληξη σ' εκείνους που θα είναι ήδη μέσα. 



Ένα αρκετά ενδιαφέρον σενάριο που θα ανεβάσει το ενδιαφέρον και των τηλεθεατών! Πάντως σενάριο για Survivor All Star 2 δεν υπάρχει και δεν θα υπάρξει, σε φάση όπως έγινε φέτος. Άλλωστε ο Ατζούν και η παραγωγή γενικότερα δεν θέλει φαινόμενα σαν τα φετινά που οι παίκτες επειδή είχαν ξαναλάβει μέρος έκαναν ότι ήθελαν και παραβίαζαν κάθε κανονισμό. Πάμε για νέο αίμα λοιπόν...

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.