Ads Top

Σασμός: Το μεγάλο σκηνοθετικό λάθος και η σύγχυση των τηλεθεατών με την Καλλιόπη (pics)


To Twitter εντόπισε νέο μεγάλο σκηνοθετικό λάθος στον Σασμό - Δείτε τι ειπώθηκε στο τελευταίο επεισόδιο..
Συμβαίνει ακόμα και στις μεγαλύτερες παραγωγές. Συμβαίνει ακόμα και στις πιο προσεγμένες σεναριακά σειρές όπως το «Παρά Πέντε». Συνέβαινε ακόμα και στις σειρές που παίζονται αδιάληπτα σε επανάληψη, όπως το Κωνσταντίνου και Ελένης. Τα σεναριακά και σκηνοθετικά λάθη είναι μέρος των τηλεοπτικών παραγωγών και ο Σασμός δε θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση στον κανόνα.




Το σεναριακό λάθος του Σασμού, μίας σειράς που έχει τόση μεγάλη επιτυχία, τόσο φανατικό κοινό που θυμάται κάθε λεπτομέρεια της σειράς, δε θα μπορούσε να μη γίνει αντιληπτό σε μία εποχή με τόσα social media τα οποία μάλιστα σχολιάζουν live τις σειρές την ώρα που προβάλλεται το κάθε νέο επεισόδιο.

Λίγο πριν το φινάλε της σειράς υπήρξε μία σκηνή στην οποία ο Αστέης συζητά με τη μητέρα του Καλλιόπη, τις λεπτομέρειες γύρω από τη συγκατοίκηση με την Αργυρώ και τον μικρό Πετρή. Εκείνη ενθουσιασμένη άρχισε να λέει πως θα φροντίζει το μωρό όπως έκανε με τον Αστέρη και τον Μαθιό, όταν ήταν εκείνοι μικροί.



Στη σκηνή η Καλλιόπη αναφέρει ότι έχει φυλάξει σε μία «σίδεροκασέλα» μωρουδίστικα ρούχα από την εποχή που ο Αστέρης και ο Μαθιός ήταν ακόμα μωρά. Αυτό ήταν. Το Twitter πήρε φωτιά στην ανακοίνωση αυτή της Καλλιόπης, γιατί το Twitter δεν ξεχνά.

Λίγα επεισόδια πριν το σπίτι της Καλλιόπης είχε καεί ολοσχερώς. Πώς θα μπορούσαν να σωθούν μωρουδιακά ρούχα σε κασέλα όταν δεν έμεινε τίποτα από το σπίτι της Καλλιόπης; Πολλοί σχολίασαν ότι το σενάριο «μπάζει» σε πολλά σημεία. Άλλοι ότι αυτό συμβαίνει ότι η σεναριογράφος είναι τόσο κουρασμένη και το σενάριο τραβάει τόσο πολύ. Κάποιοι άλλοι το αντιμετώπισαν πιο χιουμοριστικά.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.