Ads Top

Χώρισαν Κατερίνα Δαλάκα - Δημήτρης Φιντιρίκος; | Η ανάρτηση που «πpόδωσε» τα πάντα (pics)


Δείτε τι συνέβη ξανά με Κατερίνα Δαλάκα και Δημήτρη Φιντιρίκο.. 

Η σχέση τους έχει περάσει από σαράντα κύματα. Οι δυο τους είναι μαζί πολλά χρόνια και δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν χωρίσει για κάποιο διάστημα και μετά επανενώνονται και δείχνουν καλύτερα από ποτέ. 




Ο τελευταίος τους, μάλιστα, χωρισμός, ήταν λίγο πριν αναχωρήσει η Κατερίνα Δαλάκα για το Survivor All Star, ενώ κατά την επιστροφή της ο Δημήτρης Φιντιρίκος την περίμενε πως και πως κι από τότε... ήταν αχώριστοι!

Ταξίδια στο Παρίσι, ταξίδια στα ελληνικά νησιά, νυχτερινές εξόδους, άπειρα κοινά στιγμιότυπα στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο instagram. Εδώ και κάποιες ημέρες, όμως... σιωπή!



Συγκεκριμένα εδώ κι ένα 10ημερο οι δυο τους φαίνεται να διασκεδάζουν ξεχωριστά ενώ πληροφορίες που διαδίδονται στα πηγαδάκια της ελληνικής showbiz αναφέρουν πως η αθλήτρια δεν μένει πια στο σπίτι του επιχειρηματία.

Τις τελευταίες ώρες, μάλιστα, η Κατερίνα Δαλάκα βρίσκεται με την οικογένειά της στην Πάρο και βομβαρδίζει το instagram από αναρτήσεις.


Οι αναρτήσεις της Κατερίνας Δαλάκα


Από την άλλη, ο Δημήτρη Φιντιρίκος δεν έχει κάνει σχεδόν κανένα story ενώ το τελευταίο του είναι πριν 6 ώρες και γράφει χαρακτηριστικά:


Η ανάρτηση του Δημήτρη Φιντιρίκου




«Το πρόβλημα είναι ότι οι άνθρωποι μισούνται όταν είναι αληθινοί και αγαπιούνται όταν είναι ψεύτικοι».



Ο χρόνος θα δείξει από εκεί και πέρα! Κανείς δεν ξέρει τι συμβαίνει σε ένα σπίτι όταν η πόρτα κλείνει! Εμείς το μόνο που ξέρουμε είναι ότι το συγκεκριμένο ζευγάρι έχει περάσει πολλά μαζί και η αγάπη που έχει ο ένας για τον άλλο είναι μεγάλη!

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.