Ads Top

H Γη της Ελιάς (2/7): Ο λόγος που ακυρώνει ο Κουράκος τον γάμο με Ευτυχία - «Ειδοποίησε τους! Ο γάμος δεν θα γίνει»


Ο Κουράκος παρατάει την Ευτυχία με το νυφικό της, δείτε όλα όσα θα συμβούν στο σημερινό επεισόδιο..

Καταιγιστικές είναι οι σημερινές 2/7 εξελίξεις της σειράς Γη της Ελιάς. Η νέα εβδομάδα που ξεκινάει είναι η τελευταία για το δραματικό σήριαλ του MEGA, που έχει αγαπήσει το τηλεοπτικό κοινό.





Οι σημερινές 2/7 εξελίξεις της σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς



Επεισόδιο 209

Ο αστυνόμος Κουράκος μαζί με τον Στράτο και τον Βαγιάκο πηγαίνουν στο σπίτι του Χάρη και τον συλλαμβάνουν μπροστά στα μάτια της Ρένας. Την ίδια στιγμή, το χειρουργείο της Ασπασίας ολοκληρώνεται με επιτυχία και όλοι νιώθουν ανακουφισμένοι που όλα πήγαν καλά. Αφού μένει για λίγο στο νοσοκομείο, τη μεταφέρουν στο σπίτι και οι πρώτοι που πάνε να την επισκεφθούν είναι η Δήμητρα και ο Ορέστης. Η έξοδος της Βασιλικής με τον Μιλτιάδη ενοχλεί τον Φίλιππο και το ζευγάρι έρχεται πάλι σε αντιπαράθεση.



Στο μεταξύ ο Δημοσθένης δείχνει ένα διαφορετικό πρόσωπο στην Ασπασία και της εκφράζει για πρώτη φορά μετά από καιρό πώς αισθάνεται: «Ασπασία, πήγα να τρελαθώ από την αγωνία μου. Φοβήθηκα μη σε χάσω. Κατάλαβα πόσο πολύ σε αγαπάω», της ομολογεί. Λίγο αργότερα ο Κωνσταντίνος κάνει πρόταση συνεργασίας στον Χρήστο: «Σκέφτηκα κάτι που θα είναι πολύ καλό και για σένα και για μένα. Ολοι έχουν να το κάνουν με τα φαγητά σου στην ταβέρνα. Τι θα έλεγες να προχωρήσουμε με την επιχείρηση catering;», του προτείνει και οι δύο άντρες δίνουν τα χέρια. Μετά από όσα είπε ο Δημοσθένης στη γυναίκα του, αποφασίζει να γυρίσει κοντά της. Παίρνει τα πράγματά του από τον ξενώνα και επιστρέφει στο σπίτι, ενώ μόλις τον βλέπει η Ασπασία συγκινείται.

Ενα τραγικό γεγονός συμβαίνει μέσα στη νύχτα, καθώς ξεσπάει φωτιά στο σπίτι των Στεφανέων την ώρα που μέσα κοιμούνται η Χάιδω, η Βασιλική και το μωρό. Το σπίτι λαμπαδιάζει και οι δύο γυναίκες ξυπνούν από τις φλόγες και τους καπνούς, ενώ ουρλιάζοντας η Βασιλική παίρνει το παιδί της αγκαλιά και τρέχει έξω να το σώσει και να σωθεί.

Την ίδια στιγμή, η απόφαση της Μαρίνας να προχωρήσει με την εξέταση φέρνει χαμόγελα ανακούφισης στην οικογένεια που ανησυχεί για την κατάσταση της υγείας της: «Ετσι μπράβο. Εγώ είμαι σίγουρος ότι όλα θα είναι καλά, θα το δεις», της λέει ο Μάνος. Παράλληλα, η Χάιδω με τη Βασιλική ζουν το δικό τους δράμα, μιας και το σπίτι τους καταστράφηκε ολοσχερώς: «Τι θα κάνουμε; Ολο μας το βιός ήταν εκεί μέσα», αναρωτιέται η Βασιλική κλαίγοντας και η Χάιδω της δίνει κουράγιο: «Σώπα, κοκόνα μου. Αρκεί που είμαστε ζωντανές. Ολα θα τα φτιάξουμε από την αρχή κι ακόμα καλύτερα», την εμψυχώνει. Ωστόσο, αποφασίζουν να μην ενημερώσουν τον Φίλιππο: «Δεν χρειάζεται να τον ανησυχήσουμε. Αν το μάθει θα κάνει καμιά τρέλα εκεί», λέει η Βασιλική.



Την ίδια ώρα ο Δημοσθένης στέλνει μέσω της Ειρήνης ένα «ευχαριστήριο» ποσό στον γιατρό που χειρούργησε την Ασπασία, αλλά η Ειρήνη δεν το δίνει ποτέ. Στο μεταξύ η ημέρα του γάμου της Ευτυχίας και του Κουράκου φτάνει. Οι καλεσμένοι έχουν μαζευτεί στην εκκλησία και αναμένουν το ζευγάρι.

Το τηλεφώνημα του Δαμιανού στον Κουράκο θα είναι η αρχή του τέλους για το όνειρο της Ευτυχίας: «Δυστυχώς δεν σου έχω καλά νέα. Το αίμα είναι του Ανέστη Δρακουλάκου», του ανακοινώνει και ο Κουράκος καταρρέει.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.