Ads Top

Προδότες: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής – Το έπαθλο και η πρώτη δήλωση


Αυλαία έριξε το βράδυ της Παρασκευής (7-07) το δημοφιλέστερο παιχνίδι στρατηγικής και μυστηρίου στον κόσμο, που ήρθε για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση, με παρουσιαστή τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη.




Ποιοι είπαν το τέλειο ψέμα και θα προσπάθησαν να υπερασπιστούν την αλήθεια τους; Ποιοι παρέμειναν Πιστοί και ποιοι φόρεσαν τον μανδύα των Προδοτών; Ποιοι δολοφόνησαν και ποιοι δολοφονήθηκαν;

Όλα αυτά είδαμε στα επεισόδια της προβολής με έναν να είναι ο μεγάλος νικητής. 79.100 ευρώ ήταν το ποσό που είχε συγκεντρωθεί και το κέρδισε ο μοναδικός προδότης του παιχνιδιού, ο Γιώργος Τάλιας.

Ήταν καλός Προδότης και οι «δολοφονίες» του ανταμείφθηκαν. «Έκανα κάτι που είναι κόντρα στη ζωή μου, κόντρα στο τι είμαι εγώ! Δεν το πιστεύω», είπε ο μεγάλος νικητής.

Ποιος είναι ο Γιώργος Τάλιας





Ο Γιώργος ως Απόστρατος του Πολεμικού Ναυτικού έχει μάθει στη ζωή του να είναι ήρεμος, πειθαρχημένος, ευθύς, να έχει συγκροτημένη σκέψη και ήπιες αντιδράσεις. Αυτά ήταν και τα χαρακτηριστικά που είχε στο παιχνίδι και τον έκαναν να ξεχωρίσει ως ένα ευυπόληπτο άτομο που οι περισσότεροι τον συμβουλεύονταν και τον άκουγαν με προσοχή, όπως η Κατερίνα, η Εύα και ο Γιώργος Ρ., με τους οποίους ήρθαν πιο κοντά. 

Ξεχώρισε με τη συμμετοχή του στις Αποστολές, καθώς είχε ενεργό ρόλο σε όλες και με τη βοήθειά του ανέβηκε το ποσό στο τελικό έπαθλο. Ήταν ένα από τα 3 άτομα που μπήκαν στο 1ο απόσπασμα μαζί με την Εύα και τον Αντώνη, κατάφερε όμως να γλιτώσει από τους Προδότες και να μη δολοφονηθεί. Ο ατόφιος χαρακτήρας του έκανε τους δύο Προδότες, Κωνσταντίνο και Γιώργο Ρ., να αποφασίσουν να τον στρατολογήσουν ώστε να γίνει μέρος της ομάδας των Προδοτών. Ο Γιώργος αποδέχτηκε την πρόσκλησή τους, έγινε Προδότης και άλλαξε έτσι στρατόπεδο στην Έπαυλη. 

Αυτό που δεν άλλαξε, όμως, ήταν τη στάση του απέναντι στους Πιστούς, την οπτική του στα πράγματα και το διακριτικό χαρακτήρα του που τον έκανε να περνάει απαρατήρητος και να στρέφει τα βλέμματα μακριά του. Κατάφερε να παραμείνει ένα άτομο υπεράνω υποψίας και να κερδίσει το πολυπόθητο έπαθλο!

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.