Ads Top

Δυσάρεστα νέα για Κωνσταντίνο Αργυρό


Η φωτιά που έχει ξεσπάσει στη Ρόδο εδώ και επτά ολόκληρες ημέρες έχει σπείρει τον πανικό σε πολλούς ανθρώπους, καθώς χάθηκαν περιουσίες, σπίτια και κατοικίδια, ενώ το γεγονός πως ακόμη δεν έχει σταματήσει δημιουργεί ακόμη σοβαρότερα και εντονότερα προβλήματα.

Για τον λόγο αυτό, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο οποίος είχε προγραμματίσει να πραγματοποιήσει συναυλία εκεί, στις 2 Αυγούστου συγκεκριμένα, αποφάσισε να αναβάλει το show του μέχρι νεωτέρας, ενώ μέσα από ανακοίνωση έγινε γνωστό πως μερικά από τα έσοδα αυτού θα διατεθούν σε διλοζωϊκή οργάνωση του νησιού, αλλά και για την αναδάσωσή του.





Η ανακοίνωση για την συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού στη Ρόδο



Ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Panik Live ανακοινώνουν την αναβολή της προγραμματισμένης συναυλίας στη Ρόδο, που επρόκειτο να διεξαχθεί στις 2 Αυγούστου στο Δημοτικό Στάδιο Διαγόρας στο πλαίσιο του «Elpida Tour by Coca-Cola», λόγω της καταστροφικής πυρκαγιάς.

Η νέα ημερομηνία θα ανακοινωθεί προσεχώς.

Παράλληλα, μέρος των εσόδων από τη συναυλία θα δοθεί για την αναδάσωση των πυρόπληκτων περιοχών, καθώς και σε φιλοζωική οργάνωση του νησιού.



Η μετάθεση της συναυλίας σε νέα ημερομηνία είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε σε ένδειξη σεβασμού και συμπαράστασης προς τους συνανθρώπους μας οι οποίοι πλήττονται από τη μανία της φωτιάς.

Τα εισιτήρια που έχουν ήδη αγοραστεί θα ισχύουν κανονικά τη νέα ημερομηνία.

Σε περίπτωση που κάποιος θέλει να επιστρέψει το εισιτήριό του:

- αν αγοράστηκε από φυσικό σημείο πώλησης στη Ρόδο, η επιστροφή γίνεται στο κατάστημα από το οποίο αγοράστηκε



- αν αγοράστηκε μέσω viva.gr, επικοινωνήστε με το support@paniklive.gr

Η μουσική μας ενώνει και μας δυναμώνει κι αυτό ακριβώς θα πράξει κάτω από καλύτερες συνθήκες!
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.