Ads Top

«Ήρθε η ώρα να σας το συστήσω...»


Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, εδώ και πολλά χρόνια, έχει στο σπίτι της μία γάτα, τη Σούκη, την οποία δείχνει πολύ συχνά μέσα από τα social media της, καθώς είναι η μεγάλη της αδυναμία, ενώ στο παρελθόν είχε εξομολογηθεί πως δεν είναι μόνο μία, αλλά 15 οι γάτες που έχει στην κατοχή της.

Αυτή γατο-οικογένεια, λοιπόν, μεγάλωσε λίγο ακόμα, όπως αποκάλυψε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το Σάββατο 29/7, αφού οι γονείς της βρήκαν και φρόντισαν τον "Φαίδωνα", όπως τον ονόμασαν, και τον κράτησαν στον χώρο τους.





Η νέα προσθήκη στην οικογένεια της Ευρυδίκης Βαλαβάνη



«Λοιπόν, ήρθε η ώρα να σας συστήσω το νέο μέλος στην οικογένεια. Ο Φαίδων! Αυτό εδώ το πλάσμα το βρήκαν πολύ baby οι γονείς μου, το μαζέψανε, το φροντίσανε. Παραλίγο να χάσει τα ματάκια του, αλλά τώρα είναι μια χαρά. Τον βγάλαμε “Φαίδων”, εγώ βασικά, με την αδερφή μου. Αυτός είναι για φάγωμα, γουργουρίζει συνέχεια. Έχουμε άπειρα γατιά», είπε χαρακτηριστικά η αθλητικογράφος και επιχειρηματίας.


Το νέο της σπίτι





Μήνες είχαν περάσει από τότε που ξεκίνησαν οι φήμες για τον χωρισμό της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και του Κωνσταντίνου Βασάλου, με τους δυο τους να μην διαψεύδουν αλλά ούτε και να επιβεβαιώνουν τα δημοσιεύματα, την ίδια στιγμή που άρχισαν να δημιουργούνται υποθέσεις για νέα ειδύλλια για τον καθένα τους ξεχωριστά, με τον personal trainer να έχει τις περιπετειούλες του στον Άγιο Δομίνικο και με την αθλητικογράφο να έχει δημιουργήσει νέα σχέση με τον Γρηγόρη Μόργκαν.

Η επιβεβαίωση τελικά ήρθε, ωστόσο πριν ακόμη βγει στην επιφάνεια, πολλοί είναι εκείνοι που είχαν αντιληφθεί πως το σπίτι που μένει πλέον δεν θυμίζει εκείνο στο οποίο συγκατοικούσε με τον Βασάλο, με αποτέλεσμα όλα να δείχνουν πως μετακόμισε.



Στον νέο της χώρο, επομένως, επικρατεί το γκρι, το λευκό και τα πιο γήινα χρώματα, σε συνδυασμό με το ξύλο και φαίνεται πως έχει προσαρμοστεί σε αυτό και νιώθει πιο άνετα από ποτέ!

Αργότερα, η ίδια, εξήγησε πως πράγματι έχει αλλάξει χώρο, αφού άλλαξαν και τα δεδομένα της ζωής της.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.