Ads Top

Στοίχημα: Συνδυαστικά με το φαβορί Ατλέτικο Μινέιρο


Για ακόμη μια Κυριακή η δράση παραμένει αμείωτη στο κουπόνι στοιχήματος, με αναμετρήσεις που περιλαμβάνουν μεγάλο ενδιαφέρον, να διεξάγονται σε Νορβηγία, Αργεντινή και Βραζιλία. Το Betarades.gr ξεχώρισε πρόταση με αξία από τη Serie A Βραζιλίας και την αναμέτρηση Ατλέτικο Μινέιρο - Αμέρικα Μινέιρο, την οποία θα αναλύσουμε παρακάτω και ενώ εσείς μπορείτε να ενημερώνεστε καθημερινά μέσα από το Betarades.gr για όλες τις μεταγραφές στη Super League αλλά και σε όλα τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

 

13η Αγωνιστική στη Serie A Βραζιλίας με την Ατλέτικο Μινέιρο να υποδέχεται στις 22:00 την Αμέρικα Μινέιρο. Ισόπαλη 1-1 με τη Λιμπερτάδ Ασουνσιόν αναδείχθηκε στο Κόπα Λιμπερταδόρες η Ατλέτικο Μινέιρο, που εξασφάλισε την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Είχε προηγηθεί η ήττα από τη Φορταλέζα στο πρωτάθλημα, παραμένει χωρίς νίκη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια για όλες τις διοργανώσεις. Βρίσκεται στην 11η θέση της κατάταξης, αναζητά την επιστροφή στις επιτυχίες και θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί και σήμερα την έδρα της, όπου εμφανίζεται πανίσχυρη, καθώς παραμένει αήττητη στα επτά τελευταία ματς (5-2-0) για όλες τις διοργανώσεις.

 

Στην προτελευταία θέση της κατάταξης η Αμέρικα Μινέιρο, έχει καταφέρει να συγκεντρώσει μόλις οκτώ βαθμούς μετά το πέρασμα 12 αγωνιστικών, έχοντας πανηγυρίσει μέχρι στιγμής δύο νίκες στη Serie A. Απογοητεύει με την εικόνα της και εκτός έδρας, καθώς αγνοεί τη νίκη στις πέντε φετινές εξόδους της για το πρωτάθλημα (0-1-4). Μεγάλες οι διαφορές των δύο ομάδων, η Ατλέτικο είναι ποιοτικότερη, στην έδρα της εμφανίζεται πανίσχυρη, τη στιγμή που η Αμέρικα δεν έχει καταφέρει να βρει ρυθμό και εκτός έδρας απογοητεύει έντονα. Θα στηρίξουμε τους γηπεδουχους και θα κρατήσουμε το συνδυαστικό 1 & Over 1.5 σε απόδοση 1.91.

 

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας στο Betarades.gr!  

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.