Ads Top

Σασμός Επόμενα Επεισόδια: Άγριος ξυλοδαρμός Νικηφόρου - Μανώλη


Πανικό αναμένεται να προκαλέσουν τα επόμενα επεισόδια του 3ου κύκλου της σειράς Σασμός που έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό.

Η σειρά του Alpha που ετοιμάζεται για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν με πυρετώδεις ρυθμούς, αναμένεται να είναι πιο συναρπαστική από ποτέ κάτι που θα αποδειχθεί από τα πρώτα κιόλας επεισόδια.





Σασμός επόμενα επεισόδια: Άγριο ξύλο Μανώλη – Νικηφόρου – Γι’αυτό πλακώνονται



Στη συνέχεια της ιστορίας από την Κρήτη, ο Νικηφόρος αποφασίζει να βγει από την κρυψώνα του μετά την ενέδρα θανάτου που έστησε στον Μαθιό.

Αφενός τον ενδιαφέρει να μάθει την κατάσταση της υγείας της μητέρας του, Βασιλικής που μετά το σοβαρό τροχαίο που είχε εξαιτίας του, παλεύει για να κρατηθεί στη ζωή και αφετέρου θέλει να βρει τον κολλητό του, τον Μανώλη για να του πει όλη την αλήθεια.

Οι δύο τους συναντιούνται και ο Νικηφόρος αποφασίζει αρχικά να μην του τα πει όλα, προκειμένου να αφήσει τον Μανώλη να εκτεθεί αναφορικά με τη δολοφονία του πατέρα του, Στεφανή.



Ο Μανώλης όμως δεν θέλει να σκέφτεται εκείνη την ημέρα προσπαθώντας να ξεφύγει από την κουβέντα. Ο Νικηφόρος τον παρακολουθεί αμίλητος και με το μυαλό του ενώνει όλα τα κομμάτια του παζλ.

Από την μια καταλαβαίνει τη δύσκολη θέση στην οποία είχε έρθει ο φίλος του όμως από την άλλη νιώθει θυμό καθώς δεν του εμπιστεύτηκε ποιος ήταν ο άνθρωπος που του στέρησε τον πατέρα.

Προτού το καταλάβουν και οι δύο, η ένταση αυξάνεται και η κατάσταση ξεφεύγει ανάμεσα τους, παίζοντας άγριο ξύλο..
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.