Ads Top

«Τίτλοι τέλους» για Κατερίνα Δαλάκα και Δημήτρη Φιντιρίκο


Η αθλήτρια και πρώην παίκτρια του Survivor, Κατερίνα Δαλάκα χώρισε πάλι από τον πρώην πια σύντροφό της, Δημήτρη Φιντιρίκο.

Το πρώην ζευγάρι είχε χωρίσει λίγο πριν την αναχώρηση της αθλήτριας για τον Άγιο Δομίνικο αφού όπως είχε γίνει γνωστό τότε, ο επιχειρηματίας θεωρούσε πως ήταν λάθος η απόφαση της Κατερίνας Δαλάκα να λάβει μέρος στο ριάλιτι επιβίωσης για τρίτη φορά.




Όμως τα δύο νέα παιδιά μετά τη σύντομη παραμονή της Κατερίνας στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, αποφάσισαν να δώσουν μια ακόμη ευκαιρία στη σχέση τους.

Ο Δημήτρης Φιντιρίκος και η Κατερίνα Δαλάκα ήταν αχώριστοι και το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος ταξίδεψαν στη Γαλλία. Μάλιστα, μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς τους φίλους κοινές φωτογραφίες από το ταξίδι τους.



Όμως όπως όλα τα ωραία, έτσι προφανώς και η σχέση τους αφού τουλάχιστον τις τελευταίες δέκα ημέρες, οι δημοσιεύσεις τους στο Instagram, έδειχναν ότι κάτι συμβαίνει μεταξύ τους. Μάλιστα, στην τελευταία ανάρτηση της η Κατερίνα Δαλάκα έδειξε ότι ταξίδεψε στην Πάρο με την οικογένειά της.

Ο δημοσιογράφος του Πρωινού μας και της Φαίης Σκορδά, Νίκος Γεωργιάδης αποκάλυψε ότι χώρισαν πάλι!

«Έχουμε πάει σε διψήφιο αριθμό πια, είναι περίπου η 12η φορά που χωρίζουν. Η Κατερίνα Δαλάκα και ο Δημήτρης Φιντιρίκος έχουν χωρίσει εδώ και δύο εβδομάδες.

Η αθλήτρια πήγε και διακοπές μόνη της στην Πάρο, όπου συναντήθηκε τυχαία με τον Κωνσταντίνο Βασάλο.



Η Κατερίνα Δαλάκα έχει φύγει από το σπίτι του Δημήτρη Φιντιρίκου και μένει στο δικό της διαμέρισμα στον Άλιμο.

Οι δυο τους έχουν κάνει unfollow στα social media, ενώ έχουν διαγράψει και τις κοινές τους φωτογραφίες».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.