Ads Top

Ανατροπή για Σασμό στον Alpha!


Τι συνέβη στα γυρίσματα - Πότε θα κάνει πρεμιέρα ο Γ' Κύκλος της σειράς.. 

Το τελευταίο επεισόδιο του Σασμού για τον β κύκλο της σειράς άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις και καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό - αν κρίνει κανείς κι από τα σοκαριστικά υψηλά νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε - κι όλοι αναμένουν με κομμένη την ανάσα την επιστροφή του μέσα από την συχνότητα του ALPHA, ειδικά και μετά το trailer που κυκλοφόρησε για τα όσα θα δούμε στην τρίτη σεζόν, μια επιστροφή που φαίνεται πως θα καθυστερήσει αρκετά...





Τι συμβαίνει με τα γυρίσματα του Σασμού



Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Real, οι ιθύνοντες είχαν την σκέψη αρχικά να επαναφέρουν την σειρά στους τηλεοπτικούς μας δέκτες στις 18 Σεπτεμβρίου. 

Δεδομένο, όμως, το ότι τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν γύρω στις 20 Ιουλίου τα επεισόδια που θα έχουν ως απόθεμα σίγουρα δεν θα είναι αρκετά αφού θέλουν και μια επεξεργασία για να βγουν στον αέρα.

Κάπως έτσι, λοιπόν, αποφασίστηκε να αλλάξει η ημερομηνία πρεμιέρας και να μεταφερθεί γύρω στις 25 Σεπτέμβρη. Πρέπει να κάνουμε λίγο υπομονή ακόμα...



Σασμός Γ' κύκλος: «Και από μακριά κοντά μου θα σας έχω» - Φεύγει για πάντα ο...
Στον Γ' κύκλο της σειράς, Σασμός, η αγάπη μεταξύ Παύλου και Αιμιλίας είναι αδιαμφισβήτητη και θα αποδειχτεί για μια ακόμη φορά, όταν ο Παύλος θα πρέπει να δώσει εξηγήσεις για τον θάνατο του Ευθύμη Φαρμάκη.

«Σου το ορκίζομαι δεν θα βάψω ξανά τα χέρια μου με αίμα. Εχω τελειώσει με αυτά, Αιμιλία. Ηρθα στην Ανω Ποριά για να πάρω εκδίκηση, στην πορεία όμως όλα άλλαξαν μέσα μου», είχε πει πριν καιρό στην πρώην γυναίκα του και εκείνη είχε πιστέψει ότι ο Παύλος δεν θα πάρει στο μέλλον τον νόμο στα χέρια του.

Οπως είδαμε όμως στο τελευταίο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου, όλα άλλαξαν όταν έμαθε πως ο παιδικός του φίλος, Ευθύμης Φαρμάκης, όχι μόνο ευθύνεται για το χτύπημα στον γάμο του Αντώνη με τη Μαρίνα αλλά και ότι στόχος του εξαρχής ήταν η ξαδέλφη του.




Για την ακρίβεια, όταν ο Ευθύμης τον κάλεσε να μιλήσουν και τελικά παραδέχτηκε τα πάντα, τον μαχαίρωσε τρεις φορές, ξεπλένοντας έτσι την τιμή της οικογένειάς του. Μετά το φονικό όμως, όλα αλλάζουν. Η Αιμιλία θα ασχοληθεί προσωπικά με το ζήτημα του Παύλου και φυσικά θα κάνει τα πάντα για να τον σώσει, παρόλο που εκείνος δεν θα της το ζητήσει.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.