Ads Top

Στοίχημα: Με την ποιότητα της Γκενκ στο 2.0


Σαφώς πιο γεμάτο είναι το ποδοσφαιρικό κουπόνι του Σαββάτου (29/07) σε σχέση με το τελευταίο διάστημα. Από την Α’ Βελγίου και την 1η αγωνιστική της έχει εντοπίσει προγνωστικό το Betarades.gr, για το παιχνίδι Μόλενμπεκ - Γκενκ. Επιπλέον, θα βρείτε όλες τις Λίβερπουλ Μεταγραφές του καλοκαιριού στην ιστοσελίδα μας, μαζί με των μεγαλύτερων συλλόγων από Ελλάδα και εξωτερικό. Περνάμε τώρα στη στοιχηματική ανάλυση και την πρότασή μας.

 

Άκρως επιτυχημένη η προηγούμενη σεζόν για τη Μόλενμπεκ, που κέρδισε την άνοδο και επέστρεψε στη μεγάλη κατηγορία μετά από 31 χρόνια. Παρ’ όλα αυτά αποτέλεσε παρελθόν ο προπονητής Βενσάν Οβράρ, ενώ αντικαταστάτης του είναι ο Κλαούντιο Κασάπα. Στο πιο πρόσφατο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας της επικράτησε με 1-0 επί της Λυών, ενώ είχαν προηγηθεί οι ήττες από τις Χέρτα Βερολίνου (1-2) και Κόρτραϊκ (2-1). Αήττητη στην έδρα της στα οχτώ τελευταία επίσημα παιχνίδια, με απολογισμό εφτά νίκες και μια ισοπαλία, με 1-1 απέναντι στη Μπέβερεν. Μόνο σε δύο από τις οχτώ πιο πρόσφατες αναμετρήσεις στο γήπεδό της, ωστόσο, κατάφερε να διατηρήσει ανέπαφη την εστία της.

 

Έφτασε πολύ κοντά στην κατάκτηση του προηγούμενου πρωταθλήματος η Γκενκ, το έχασε, όμως, στις καθυστερήσεις της τελευταίας αγωνιστικής. Στο εκτός έδρας παιχνίδι για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ αναδείχτηκε ισόπαλη (1-1) με τη Σερβέτ. Είχε απολογισμό τρεις νίκες, δυο ισοπαλίες και μια ήττα, με 3-2 από τον ΠΑΟΚ, στα έξι φιλικά που έδωσε. Τα πήγε πολύ καλά (9-5-3) εκτός έδρας στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, ενώ η μοναδική νίκη μακριά από το γήπεδό της στα πλέι οφ ήταν το 3-1 επί της Κλαμπ Μπριζ. Ακόμη, έχει καταφέρει να σκοράρει και στις δέκα πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της, φιλικές και επίσημες.

 

Η απόλυση του προπονητή που την οδήγησε στην άνοδο τάραξε το κλίμα στα αποδυτήρια της Μόλενμπεκ. Η Γκενκ είναι πιο έμπειρη ομάδα, και παρόλο που σκέφτεται και τη ρεβάνς με τη Σερβέτ για το Τσάμπιονς Λιγκ, μπορεί να ξεκινήσει με το δεξί στο πρωτάθλημα. Θα επιλέξουμε το διπλό σε απόδοση 2.02.

 

Δείτε τα υπόλοιπα προγνωστικά στοιχήματος του Σαββάτου στο Betarades.gr!

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.