Ads Top

«Αντροχωρίστρο βγες με κομποσκοίνι...»: Ο πρώην της Βαμβακούση ξεσπά Ντάνο-Βαμβακούση (vid)


«Φωτογραφίζει» με νέο του τραγούδι τον Γιώργο Αγγελόπουλο και την Δήμητρα Βαμβακούση.. 

 Ο Dr. Pips, ο κατά κόσμον Σπύρος Γουρδούπης ο οποίος συμμετείχε στο Survivor παρουσιάζει το νέο του τραγούδι με στίχους όλο νόημα, που πρόβαλε το Breakfast @ Star.




O Σπύρος είχε σχέση με την Δήμητρα Βαμβακούση και μέσα από τους στίχους του στέλνει μήνυμα σε εκείνον που τον χώρισε από τη σύντροφό του.

«Ο λόγος που ασχολούμαι δεν είναι που την έπεσες στη γυναίκα μου και μας χώρισες. Αλλά πρώτον, επειδή πλασάρεις τη γνωριμία σας ως κάτι Χριστιανικό και αγνό και δεύτερον, επειδή έχεις το θράσος να λες ότι μιλάω εγώ σε δημοσιογράφους και να με διαβάλλεις σε ανθρώπους που αγαπάω.

Τις βρωμιές που κάνεις εσύ μην τις χρεώνεις σε μένα. Έχει πήξει ο κόσμος fake news για να πάρεις δουλειές. Αντροχωρίστρο, βγες με κανένα κομποσκοίνι σε εκπομπές να πείσεις τους αφελείς πόσο καλός είσαι», αναφέρει ο Dr. Pips στο νέο του τραγούδι.



Μετά το απόσπασμα με το τραγούδι, η Ελένη Χατζίδου αναφέρει: «Φωτογραφίζει κάποιον»! Και ο Ετεοκλής Παύλου είπε: «Το μυαλό πηγαίνει στο ότι αυτός είναι ο πρώην της Δήμητρας Βαμβακούση και ο νυν είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Κάποια υπονοούμενα αφήνονται»!

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.