Ads Top

«Την μπλόκαρα γιατί...» - Ο Στάθης Σχίζας σπάει την σιωπή του για Παναγιώταρου (vid)


Αποκάλυψε για πρώτη φορά τον λόγο που μπλόκαρε την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου..

Ο πρώην παίκτης και νικητής του Survivor Αll Star Στάθης Σχίζας μίλησε μεταξύ άλλων για τη σχέση του με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μετά τον χωρισμό τους, για τον λόγο που την έκανε block από τα social media. 




«Δεν ξέρω αν ισχύει ότι η Αλεξάνδρα είναι σε σχέση με τον Mente Fuerte, εγώ ασχολούμαι με τα δικά μου προσωπικά. Ασχολούμαι με τα δικά μου προσωπικά, δεν μπορώ να πω κάτι άλλο. Έχω επικοινωνία με την Αλεξάνδρα, μιλάμε για τα τυπικά γιατί μέναμε μαζί και υπάρχουν και κάποια πρακτικά που πρέπει να λύσουμε, δεν είμαστε εχθροί. Περάσαμε ωραίες στιγμές και κρατάμε αυτές», είπε αρχικά ο Στάθης Σχίζας στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα.

«Δεν έχει περάσει ούτε ένας μήνας που χωρίσαμε με την Αλεξάνδρα αλλά τι να κάνουμε; Έτσι είναι η ζωή. Όταν χωρίζει ένα ζευγάρι, προχωράνε και οι δύο. Είναι η φυσική ροή των πραγμάτων», είχε πει σε άλλη του συνέντευξη ο πρώην παίκτης του Survivor All Star, ενώ δε δίστασε να αναφέρει πως ιδανικά θα ήθελε η επόμενη σχέση στη ζωή του να μην είναι στα φώτα της δημοσιότητας.



«Ιδανικά θα ήθελα η επόμενή μου σχέση να μην είναι από τα φώτα της δημοσιότητας», είχε τονίσει.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.