Ads Top

«Δεν μου δίνει άδεια σχολιασμού ο...» - Η ανάρτηση όλο νόημα Λάμπρου Κωνσταντάρα για Σπύρο Μαρτίκα (vid)


Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας «απάντησε» στον Σπύρο Μαρτίκα χωρίς να πει πολλά, δείτε την ανάρτηση όλο νόημα που έκανε..

Μετά την επιστροφή του Σπύρου Μαρτίκα από το Survivor All Star ξεκίνησαν οι κόντρες. Ο φαρμακοποιός δε δίστασε να ονοματίσει δημοσιογράφους και μέλη πάνελ, που έκαναν σκληρή κριτική στο πρόσωπό του, όπως είναι η Μαρία Αντωνά και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.




Με τον δεύτερο μάλιστα δήλωσε απογοητευμένος, καθώς τον θεωρούσε φίλο του. Άλλωστε ήταν μαζί στο περσινό Survivor και μάλιστα είχαν πολύ καλές σχέσεις.

«Με ενόχλησαν πάρα πολύ κάποιες δηλώσεις του Λάμπρου Κωνσταντάρα με ενόχλησαν κάποιες δηλώσεις της Μαρίας Αντωνά που έχει μία εμμονή να θέλει να βρει το οτιδήποτε για να με βάλλει. Μου έχουν μεταφέρει αρκετά, γνωρίζει καλύτερα εκείνη! Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας είπε ότι δε θέλει να με δει μπροστά του, κάτι τέτοιο. Ποιος; Ο φίλος μου ο Λάμπρος; Που ζήσαμε ένα παιχνίδι μαζί; Που με έχει γνωρίσει; Που τον θεωρώ φίλο μου; Να μη θέλει να με δει μπροστά του; Γιατί, τι του έκανα του Λάμπρου; Και αυτά είναι αδιανόητα πράγματα να συμβαίνουν, γιατί τον είχα σε εκτίμηση και υπόληψη και δεν τον τιμά να κιτρινίζει τη δημοσιογραφία, ως λειτούργημα, από το οποίο ζει».




Η απάντηση του Κωνσταντάρα στον Μαρτίκα



Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας ο οποίος ενημερώθηκε για τις δηλώσεις του, από επικοινωνία που είχε με συναδέλφους του, έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, θέλοντας να απαντήσει στον ίδιο και σε όλους.

«Από το πρωί με έχετε πάρει πάρα πολλοί συνάδελφοι, σας ευχαριστώ πάρα πολύ... Για να σχολιάσω τα όσα είπε ο Σπύρος Μαρτίκας για εμένα. Δυστυχώς δεν θα το κάνω γιατί δεν με αφήνει με μου δίνει άδεια, ο Μίκι. Και δεν θέλω να κάνω μικές στον Μίκι. Όταν τα δω θα τα πούμε όλα», δήλωσε χαρακτηριστικά μέσω του βίντεο που δημοσίευσε.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.