Ads Top

«Αντί να πουν να ένα ερωτεuμένο ζευγάρι, είπαν...» - «Κόλαφος» η Βρισηίδα Ανδριώτου κατά γνωστής παρουσιάστριας (vid)


Δήλωση που θα συζητηθεί από την Βρισηίδα Ανδριώτου.. Με ποια γνωστή παρουσιάστρια τα βάζει.. 

Ο Σπύρος Μαρτίκας έχει επιστρέψει για τα καλά πίσω στην Ελλάδα και ήδη έχει ξεκινήσει τις δημόσιες εμφανίσεις και τις δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες. Δεν άργησε μάλιστα, να κράξει ορισμένους για τις κριτικές που του άσκησαν, όπως για παράδειγμα ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.




Έχει απαντήσει επίσης και στην όλη κόντρα της Βρισηίδας Ανδριώτου με την πρώην κολλητή της, Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, εξαιτίας των όσων έχει κατηγορήσει τον φαρμακοποιό για την συμπεριφορά του μέσα στο Survivor All Star.


Οι νέες δηλώσεις Βρισηίδας - Μαρτίκα



Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό μας, σχολίασαν τα σχόλια παρουσιάστριας για τα φιλιά τους στο αεροδρόμιο, ενώ μίλησαν και για τα μελλοντικά τους σχέδια στην προσωπική τους ζωή. Σκέφτονται τον γάμο και τα παιδιά;



«Μια παρουσιάστρια είπε ότι δεν της άρεσε που με φιλούσε και κοιτούσε την κάμερα. Ο Σπύρος είχε πάθει πολιτισμικό σοκ. Αντί να πουν να ένα ερωτευμένο ζευγάρι, είπαν ότι μπορούσε να τους βγει», ξεσπάθωσε αρχικά η Βρισηίδα, με τον Σπύρο να συμπληρώνει «Ότι την πήρα αγκαλιά και τη φίλησα δεν νομίζω ότι θα έπρεπε να αλλάξει σήμανση στην εκπομπή».

«Αυξήθηκε η αγάπη μου με την Βρισηίδα. Εγώ έμεινα στο παιχνίδι για να παλέψω για εκείνη. Περισσότερο μου έλειπε το Βρισηιδάκι μου. Κυρία έφυγε, κυρία την βρήκα. Δέχτηκε πόλεμο γιατί υπήρχαν εμμονικοί παίκτες που ασκούσαν πόλεμο επειδή δεν συμμετείχαν στο survivor», ανέφερε στη συνέχεια ο φαρμακοποιός για την σύντροφό του.

Σχετικά με την κόντρα με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Δεν θα υποτιμήσουμε τους εαυτούς μας για να μιλήσω για την Ευρυδίκη. Έχουμε υψηλό το αίσθημα αυτοεκτίμησης. Ένα μεγάλο κρίμα και χαίρομαι για αυτό που έγινε. Έμπαινε στο σπίτι μου και δεν θα ξαναμπεί ποτέ».



«Με τον Μπάρτζη έζησε τον σκοταδισμό και τον μεσαίωνα. Έφυγε ο Στάθης και απομακρύνθηκα από τον Μπάρτζη και ανάσανα», σχολίασε για την κολλητή παρέα που έκαναν στην αρχή του παιχνιδιού.

«Πρόταση γάμου; Δώσε μια ανάσα. Μόλις βγήκαμε. Ζήτα πόσα παιδιά θες και μόλις κουραστείς μου λες σταματάμε», είπαν στο τέλος γεμάτοι αμηχανία και έρωτα.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.