Ads Top

Η επόμενη αποχώρηση μετά από Μπόγδανο και Σταυρούλα από το Survivor!


Χαμός στον Άγιο Δομίνικο, καθώς ουδείς πλέον ασχολείται με τα αγωνίσματα και όλοι είναι αφοσιωμένοι με τη στρατηγική και την ψηφοφορία. Ποιοι είναι οι δύο παίκτες που αποχωρούν λίγο πριν τον τελικό;

Η κατάκτηση των ατομικών ασυλιών μοιάζει αυτή τη στιγμή ο μόνος δρόμος για να αποτραπεί η αποχώρηση της Μαριαλένας Ρουμελιώτη ή της Στέλλας Ανδρεάδου, την τελευταία εβδομάδα διεξαγωγής του Survivor All Star στον Αγιο Δομίνικο.




Τα αριθμητικά δεδομένα είναι πλέον τόσο ξεκάθαρα που μια φυσιολογική εξέλιξη στις ψηφοφορίες της ερχόμενης εβδομάδας θα φέρει ξανά τον Νίκο Μπάρτζη πρώτο υποψήφιο με 3 τουλάχιστον ψήφους.

Αυτό σημαίνει πως στη δεύτερη ψηφοφορία ο απόλυτος ρυθμιστής για το ποια από τα δύο κορίτσια θα βγει υποψήφια για αποχώρηση θα είναι ο Μάριος.
Και τούτο γιατί…

Σάκης και Μαριαλένα, λογικά, θα ψηφίσουν τη Στέλλα.

Νίκος και Στέλλα, λογικά, θα ψηφίσουν την Μαριαλένα.



Οπότε η ψήφος του Μάριου θα είναι απόλυτα καθοριστική και αν κινηθεί στρατηγικά και ψηφίσει Κατσούλη, τότε αυτομάτως θα βγουν και τα δύο κορίτσια στον τάκο, οπότε η Μαριαλένα αποχαιρετά τον Αγιο Δομίνικο, όποια διαδικασία και αν ακολουθηθεί για την υποψηφιότητα της τρίτης μέρας.

Αν ο Μάριος επιλέξει να ψηφίσει ένα από τα δύο κορίτσια, τότε όλα θα κριθούν από τη μετέπειτα διαδικασία, αν δηλαδή η παραγωγή θα επιμείνει στη χαζομάρα της επιλογής και τρίτου υποψηφίου από τον MVP ή θα επιστρέψει στη φυσιολογική κατάσταση με τους παίκτες να ψηφίζουν κανονικά.
Το πλέον δίκαιο, μετά και το φιάσκο αυτής της εβδομάδας που οδήγησε στην έξοδο Μπόγδανο και Χρυσαειδή, είναι η ψηφοφορία να διεξαχθεί με τη φυσιολογική μορφή και να μην προκύψει άλλος υποψήφιος κατ’ υπόδειξη του MVP.



Ολα τα παραπάνω μοιάζουν με πιθανά και απίθανα σενάρια, όπως σενάριο… πιθανοαπίθανο είναι και αυτό του φόβου της παραγωγής, αν αφήσει ελεύθερο το παιχνίδι και πάει για 2 μόνο υποωηφιότητε, να της προκύψει δίδυμο Μπάρτζη – Κατσούλη…
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.