Ads Top

Οσμή σκανδάλου στο Survivor: Η αποκάλυψη πρώην παίκτη για τις ψηφοφορίες (vid)


Ποιος έδωσε τόσα χρήματα για να παραμείνει στο ριάλιτι και ποιος πρώην παίκτης πέταξε τα... καρφιά του για τις ψήφους που έχει πάρει μέχρι τώρα.

Ο Τριαντάφυλλος φιλοξενήθηκε στην τελευταία εκπομπή του «Open Weekend» για τη νέα σεζόν. 




Ο δημοφιλής τραγουδιστής σχολίασε τις δηλώσεις του Τάκη Καραγκούνια στην κάμερα της εκπομπής και έδωσε τη δική του απάντηση για την αποχώρηση του Κωνσταντίνου Βασάλου, ενώ μίλησε και για τις σχέσεις του με τον Σάκη Κατσούλη.

Ο Τάκης Καραγκούνιας είχε δηλώσει στην κάμερα του «Open Weekend»: «Δεν το περίμενα να αποχωρήσει ο Βασάλος, ήταν μία άσχημη έκπληξη για μένα. Μπορεί να μην ήταν καλός παίκτης αγωνιστικά αλλά νομίζω ότι του άξιζε να είναι στον τελικό. Δεν ξέρω όμως τι έγινε τώρα με τη συσπείρωση στην 24ωρη ψηψοφορία. Άκουσα τώρα πως ο επόμενος που φεύγει θα είναι ο Ηλίας Μπόγδανος και ότι ο Νίκος Μπάρτζης είναι πρώτος στην ψηφοφορία. Δεν ξέρω τι έχει γίνει. Μπορεί κάποιος να έχει ένα τηλέφωνο, να τον αγαπάει τόσο πολύ και να έχει στείλει 100.000 SMS»!»



Μάλιστα, ο 49χρονος μισθοφόρος είχε δηλώσει για τον πανηγυρισμό του τραγουδιστή μετά την αποχώρηση του Κωνσταντίνου Βασάλου από το Survivor All Star: «Τον αγαπώ τον Τριαντάφυλλο όμως πολλές φορές φτάνει στα άκρα. Δεν υπάρχει λόγος να το κάνει αυτό για τον Κωνσταντίνο. Κάποια στιγμή είχα ακούσει ότι ο Ντάφυ θα είναι ο κουμπάρος των Κατσούλη-Ρουμελιώτη αλλά τώρα τελευταία έμαθα ότι δεν θέλει να τον βλέπει»

Σε όλα αυτά, ο Τριαντάφυλλος απάντησε: «Όταν ο Βασάλος πήγαιναν με το πούλμαν στο αεροδρόμιο, αντί να σκέφτεται το ταξίδι και το πώς θα είναι εκεί χωρίς τους δικούς του, έλεγε: τι θα κάνουμε τώρα που δεν έχουμε τον παίκτη που θα κάνει το 60%; Ειρωνευόταν. Γι’ αυτό το έκανα κι εγώ αυτό»


Μάλιστα, ο γνωστός τραγουδιστής ξεκαθάρισε πως: «Τον Τάκη τον έχω στηρίξει και το ξέρει πολύ καλά και ο ίδιος. Είναι μαγκιά του που ένας 50χρονος πήγε εκεί και έκανε όλα αυτά που έκανε. Όταν ήμασταν με τον Σάκη και την παρέα του στο μαγαζί του, του έλεγα: μακριά από τους Amigos. Μου έλεγε «ναι, εννοείται, τι λες τώρα;» και μετά τους έβλεπα μέσα να λένε ο ένας στον άλλο «φίλε μου». Εγώ δεν θέλω καμία σχέση»
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.