Ads Top

Αποχώρησε άρον άρον: Ο τσακωμός Βρισηίδας με δημοσιογράφο για το Survivor (vid)


ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ - Τι είπε off camera για το Survivor που δεν ήθελε να ακουστεί, δείτε πως αντέδρασε ο Σπύρος Μαρτίκας.. 

H Βρισηίδα Ανδριώτου και o Σπύρος Μαρτίκας βρέθηκαν σε γνωστό κέντρο της παραλιακής και προχώρησαν σε δηλώσεις στους δημοσιογράφους των ψυχαγωγικών εκπομπών. Όμως κάτι δεν πήγε και τόσο καλά...




Η Βρισηίδα Ανδριώτου δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τον εκνευρισμό της όταν ρωτήθηκε για το Survivor All Star. 

«Πριν ξεκινήσουν οι δηλώσεις, έλεγες στον Σπύρο να μην απαντάει για το Survivor και να το παίξει λίγο τρελίτσα. Γιατί;», ήταν η ερώτηση.

«Off camera μιλάς εσύ τώρα; Τώρα λες για πράγματα που έχουν γίνει off camera. Το είπα γιατί… Βασικά δεν θα απαντήσω, δεν θα σου κάνω τη χάρη! Δεν απαντάω… Γιατί έχει ένα συμβόλαιο που πρέπει να βγει πρώτα στον ΣΚΑΪ, οπότε εγώ είμαι εδώ ώστε να κρατήσω τον Σπύρο να μην απαντήσει και να μην τον ρωτάτε πράγματα αν δεν τελειώσει το συμβόλαιο… Πάνε να μου βγάλουν ξινή τη βραδιά», απάντησε σε έντονο ύφος Βρισηίδα Ανδριώτου με τον σύντροφό της να την καθησυχάζει λέγοντάς της όχι δεν θα σου τη βγάλει κανείς ξινή.



Ο Σπύρος Μαρτίκας πριν αποχωρήσει από τις κάμερες, πρόλαβε να πει: «Eπειδή ήρθαμε κάπου ωραία να διασκεδάσουμε. Θες να πάμε να διασκεδάσουμε; Ευχαριστούμε».



Πριν δημιουργηθεί η παρεξήγηση on camera ο Σπύρος Μαρτίκας απάντησε σε ερώτηση δημοσιογράφου πως μετά από αυτή τη δυνατή εμπειρία στο Survivor είναι πολύ πιθανόν πως η σχέση τους θα πάει ένα βήμα παραπέρα.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.