Ads Top

Survivor - Τάκης Καραγκούνιας: Αγκαλιά με πρώην παίκτρια Survivor ο Καραγκούνιας στην Αθήνα (pics)


Δείτε με ποια παίκτρια του Survivor έχει έρθει πολύ κοντά ο Τάκης Καραγκούνιας.. 

Επέστρεψε στην Ελλάδα και δεν έχασε ούτε μέρα. Ξεκίνησε την επίθεση και φαίνεται πως τα πηγαίνει πολύ καλά!

Στην Ελλάδα επέστρεψε ο Τάκης Καραγκούνιας ο οποίος μετά από αρκετές υποψηφιότητες και τη στήριξη του κόσμου, γύρισε πίσω στην οικογένειά του.




Μετά και από αυτή την αποχώρηση, βρισκόμαστε πλέον στην τελική δεκάδα. Όπως είπε ο Γιώργος Λιανός, από το φετινό Survivor All Star πέρασαν 38 άτομα και πλέον έχουν απομείνει μόλις δέκα, κοινώς ξεκινάει η τελική ευθεία για το φινάλε του παιχνιδιού.

Ο Τάκης λοιπόν έφυγε από το survivor με γεμάτες τις τσέπες του και πλέον βρίσκεται κοντά στα αγαπημένα του πρόσωπα. Ο παίκτης του ριάλιτι κατάφερε μέσα σε 21 εβδομάδες να πάρει περισσότερα χρήματα και από το έπαθλο που θα κερδίσει ο μεγάλος νικητής, δηλαδή θα δει στον τραπεζικό του λογαριασμό 105.000 ευρώ.


Παράλληλα, έκανε και κάποιες νέες φιλίες, καθώς χθες βράδυ συναντήθηκε με πρώην συμπαίκτες του στο ριάλιτι, όπως ο Τριαντάφυλλος και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, ενώ μαζί του και μάλιστα σε… θερμό τετ α τετ ήταν και η Ελευθερία Ελευθερίου.

Θυμίζουμε ότι η τραγουδίστρια ήταν και η μεγάλη του «καψούρα» και προσπάθησε αρκετές φορές μέσα στο παιχνίδι να την πλησιάσει. Λέτε τώρα να τα καταφέρει;

Ιδού!




Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.