Ads Top

Survivor Spoiler 3/6: Ποια ομάδα κερδίζει την δεύτερη ασυλία;


Διέρρευσε από σήμερα ποιος κερδίζει και την δεύτερη ασυλία - Κόκκινοι ή Μπλε; Δείτε ποιοι κερδίζουν.. 
Ούτε λίγο ούτε πολύ, 38 παίκτες πέρασαν από το Survivor All Star και πλέον μπαίνοντας στην τελική ευθεία, δέκα εξ αυτών διεκδικούν την κατάκτηση του τροπαίου, αλλά και του και του μεγάλου χρηματικού επάθλου.




Η κόκκινη ομάδα έχασε άλλον έναν παίκτη της με την αποχώρηση του Τάκη Καραγκούνια, ο οποίος αφού πρώτα υπέδειξε ποιον θέλει να δει νικητή, έφυγε από τον Άγιο Δομίνικο με γεμάτη την τσέπη.

Από ‘κει και πέρα, το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ θα κάνει ένα μικρό διάλειμμα, μιας και θα απουσιάζει από το πρόγραμμα της Κυριακής, επιστρέφοντας… δριμύτερο την Δευτέρα (5/6).



Survivor Spoiler 3/6: Ποια ομάδα κερδίζει την δεύτερη ασυλία;


Οι Μπλε λοιπόν μετά το 2/2 της περασμένης εβδομάδας, συνεχίζουν στο ίδιο… μοτίβο σε ό,τι αφορά τις ασυλίες παίρνοντας άλλη μια. Φυσικά, ως γνωστόν τα σερί είναι για να… σπάνε και έτσι οι Κόκκινοι βγάζουν αντίδραση και κατακτούν τη 2η ασυλία, μεταφέροντας την πίεση στο αντίπαλο «στρατόπεδο».

Έτσι, οι Μπλε καλούνται να βγάλουν στον τάκο δύο παίκτες, από τη στιγμή που από την άλλη πλευρά ο μοναδικός υποψήφιος είναι ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Με τα κουκιά πλέον να είναι… μετρημένα, κάθε ψηφοφορία έχει πλέον τεράστιο ενδιαφέρον για το πώς μπορεί να κινηθεί ο κάθε παίκτης.  Ας μην ξεχνάμε πως η στιγμή που θα ξεχάσουμε τις δυο ομάδες και το παιχνίδι θα γίνει ατομικό δεν αργεί.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.