Ads Top

Survivor Spoiler 3/6: Αυτός αποχωρεί μετά τον Καραγκούνια από το παιχνίδι;


Δείτε ποιος είναι το φαβορί για να είναι ο επόμενος παίκτης που θα αποχωρήσει.. 
Ο Τάκης Καραγκούνιας αποχώρησε από το Survivor All Star. Ποιος θα είναι ο διαγωνιζόμενος που θα τον ακολουθήσει;




Το ριάλιτι του ΣΚΑΪ βαδίζει προς την ολοκλήρωσή του, καθώς απομένει ένας μόνο μήνας μέχρι τους τελικούς του Γαλατσίου. Μέχρι τότε όμως, υπάρχει μια αναπόφευκτη διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί.

Ο Τάκης Καραγκούνιας αποχώρησε με γεμάτες τσέπες και το ίδιο θα συμβεί με τον παίκτη που θα τον ακολουθήσει.

Ποιος θα είναι όμως αυτός ο διαγωνιζόμενος; Υπάρχουν μερικά ονόματα – στανταράκια, αλλά και δύο εκπλήξεις. Όχι λόγω αγωνιστικού προφίλ, αλλά κυρίως λόγω δυναμικής που έχουν στο τηλεοπτικό κοινό.





Survivor All Star 2/6: Αυτοί τα φαβορί για αποχώρηση



Πάμε λοιπόν να το δούμε ψύχραιμα το πράγμα. Οι Κόκκινοι έχασαν την 1η Ασυλία και βρίσκονται ήδη με την πλάτη στον τοίχο.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος μπορεί να φλερτάρει με τον όρο του παλτού, αλλά έχει λαό που τον ακολουθεί και τον στηρίζει. Θα μετρήσει αυτό στην τηλεοπτική ψηφοφορία.

Από εκεί και πέρα, με το spoiler για τη 2η Ασυλία να επίκειται, εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς ότι τέσσερα ονόματα παίζουν για τάκο. Τέσσερα για δύο θέσεις.



Στο σενάριο που οι Μπλε κάνουν το 2/2, οι Κόκκινοι θα βγάλουν δύο παίκτες. Ο Σάκης δεν κουνιέται, άρα πάμε σε τριπλέτα με Μαριαλένα, Μελίνα και Βασάλο. Εκεί, ο Θεός βοηθός. Σε εκείνο το σενάριο, ο Βασάλος είναι το φαβορί για αποχώρηση.

Στην περίπτωση που οι Κόκκινοι απαντήσουν, τότε υπάρχουν τρεις παίκτες που μπορούν να βγουν τάκο. Στέλλα, Ασημακόπουλος και Μπάρτζης. Τον τελευταίο, ακόμα κι αν τον ψηφίσουν οι συμπαίκτες του, το κοινό θα τον κρατήσει.

Επομένως, αν η Στέλλα ή ο Ασημακόπουλος βγει απέναντι στον Βασάλο, τότε η έκβαση είναι δεδομένη, με το λευκό άτι ή το λιοντάρι της Πάτρας να αποχωρούν.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.