Ads Top

Survivor Spoiler 17/6: Η μεγάλη μάχη Μάριου-Σταυρούλας για τον Σάκη Κατσούλη (vid)


Ποιος τον έχασε για 1 δευτερόλεπτο, δείτε πως επιλέχθηκαν οι νέες ομάδες μετά την ισοπαλία που υπήρξε.. 

Έπειτα από τρεις ημέρες διακοπής, το Survivor All Star επιστρέφει την Κυριακή με ένα άκρως ανατρεπτικό επεισόδιο!




Η αποχώρηση της Μελίνας Μεταξά φέρνει μεγάλες ανακατατάξεις καθώς το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ μπαίνει πια στην τελική ευθεία για την ανάδειξη του νικητή ή της νικήτριας.

Όπως φαίνεται στο trailer του νέου επεισοδίου της Κυριακής, ο Γιώργος Λιανός καλεί Μπλε και Κόκκινους σε ένα έκτακτο Συμβούλιο του Νησιού για μία ανακοίνωση – βόμβα.

Εκεί, θα γίνει γνωστό στους 8 φιναλίστ ότι μπαίνουν πια στους ατομικούς αγώνες, με τις εκπλήξεις βέβαια να μην σταματούν εκεί.

Την ώρα που φτάνουν στον στίβο μάχης ο παρουσιαστής έχει ακόμα μια έκπληξη και ανακοινώνει στους παίκτες ότι θα χωριστούν σε νέες ομάδες των τεσσάρων για να αγωνιστούν στους «Αγώνες Κατάταξης». Νικητές θα είναι οι παίκτες με τους δύο καλύτερους χρόνους.


Survivor spoiler All star 18/6: Απίστευτο για πόσο έχασε τον Σάκη Κατσούλη στις νέες ομάδες!





Φυσικά, μέσα από το Sportime έχετε διαβάσει ήδη το πώς επιλέγουν οι αρχηγοί τις ομάδες, το ποιο θα είναι το ΣΚΟΡ στον αγώνα επάθλου, αλλά και ποιος κερδίζει την πρώτη ατομική ασυλία!

Σταυρούλα και Μάριος λοιπόν είναι οι παίκτες που κάνουν τον καλύτερο χρόνο και ηγούνται των δύο νέων ομάδων. Έπειτα ωστόσο από την απόλυτη ισορροπία που προέκυψε, θα παίξουν ένα νέο μεταξύ τους παιχνίδι.



Το πλεονέκτημα του νικητή είναι πως θα επιλέξει πρώτος παίκτης, με τον Σάκη Κατσούλη να αποτελεί τον διακαή πόθο.

Η Σταυρούλα είναι εκείνη που θα καταφέρει να τον «κλέψει», διαλέγοντας πρώτη, μιας και θα μετρήσει 58 δευτερόλεπτα έναντι 59 του αντιπάλου της!
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.