Ads Top

Οσμή σκανδάλου στο Survivor: Έτσι αποχωρούν 2 κορυφαίοι παίκτες


Πιέσεις να αλλάξει η αποχώρηση που ήδη έχει γυριστεί, καθώς η τακτική που ακολούθησε η παραγωγή έχει προκαλέσει τρομερές αντιδράσεις εντός κι εκτός ριάλιτι...

Επιστροφή στη δράση για το Survivor All Star, το οποίο πλέον δέχεται βροχή επικρίσεων για τη μέθοδο που επέλεξε να εφαρμόσει η παραγωγή, αναφορικά με την επιλογή των υποψηφίων από τον MVP, Σάκη Κατσούλη, που είχαν ως αποτέλεσμα να εξουδετερωθούν Ηλίας Μπόγδανος και Σταυρούλα Χρυσαειδή.




Τη Δευτέρα είδαμε τον Σάκη Κατσούλη να κατακτά την πρώτη ατομική ασυλία της εβδομάδας, από τις 4 συνολικά και τον Νίκο Μπάρτζη να βγαίνει ξανά πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Το βράδυ της Τρίτης, Σάκης Κατσούλης ξανά νικητής ατομικής ασυλίας και Σταυρούλα Χρυσαειδή η δεύτερη υποψήφια.

Σύμφωνα με το νέο σύστημα διεξαγωγής, ο Σάκης Κατσούλης αναδεικνύεται MVP και βγάζει τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση τον Ηλία Μπόγδανο, ο οποίος αποχωρεί το βράδυ της Τρίτης, αφού έχει τερματίσει στην 5η θέση, με τη Σταυρούλα στην 4η και τον Μπάρτζη στην 1η.



Την Τετάρτη, τα πράγματα έχουν ακριβώς την ίδια εξέλιξη με όσα είδαμε και χθες...

Σάκης Κατσούλης νικητής και της τρίτης ατομικής ασυλίας και Νίκος Μπάρτζης πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση.

Τέλος, η μεγάλη ανατροπή έρχεται την Πέμπτη, όπου σε μια κίνηση που θα συζητηθεί, ο Σάκης Κατσούλης αφού χάνει την ατομική ασυλία από τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη, ζητά και βγαίνει δεύτερος υποψήφιος, ώστε να αποφύγει την υπόδειξη άλλου παίκτη ή παίκτριας πλην της Σταυρούλας, την οποία και τελικά βγάζει στον τάκο ως τρίτη υποψήφια, γεγονός που την οδήγησε και στην επιστροφή στην Ελλάδα.
Ετσι, με την κίνηση… ματ της παραγωγής που προσέφερε στον Σάκη Κατσούλη το απόλυτο πλεονέκτημα, αφού αποδεδειγμένα ήταν και παραμένει ο πιο καλός παίκτης στους στίβους μάχης, έφυγαν δύο παίκτες που τερμάτισαν στην 4η και την 5η θέση της 24ωρης βαθμολογίας και παραμένει εντός Survivor All Star η 8η Μαριαλένα και η 6η Σταυρούλα που δεν έχουν καν βγει υποψήφιες τις δύο πρώτες εβδομάδες.



Και από μόνη της αυτή η… έμπνευση της παραγωγής, έχει τροφοδοτήσει εξαιρετικά έντονες αντιδράσεις. Αντιδράσεις που σίγουρα θα κορυφωθούν αν δεν προκύψει -έστω και την τελευταία στιγμή- αποκατάσταση της δικαιοσύνης στην τελευταία αποχώρηση…
Η πόλωση μάλιστα είναι τέτοια που δεν μπορεί κανένας να αποκλείσει το ενδεχόμενο να προκύψουν σοβαρές αποδοκιμασίες κατά τη διάρκεια διεξαγωγής του ημιτελικού, κάτι που σε καμία περίπτωση δεν θέλει να συμβεί ο Ατζούν Ιλιτζαλί…

Πηγή: dokari.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.