Ads Top

Survivor Διαρροή 17/6: Αυτός κερδίζει την πρώτη ατομική ασυλία


Η αντίστροφη μέτρηση για τον μεγάλο τελικό του Survivor All Star ξεκίνησε! Λιγότερο από ένας μήνας μας απέμεινε για να μάθουμε τον μεγάλο νικητή, με το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ μπαίνει για τα καλά στην τελική του ευθεία!

Όπως ήταν λογικό, η αποχώρηση της Μελίνας Μεταξά άλλαξε άρδην τα έως τώρα δεδομένα, με τον Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει στο επεισόδιο της Κυριακής (18/6) την αλλαγή σε ατομικό.




Φυσικά, αυτό αναμένεται να συμβαίνει μόνο για τα αγωνίσματα ασυλίας, καθώς σε ό,τι αφορά τα έπαθλα οι παίκτες χωρίζονται σε νέες ομάδες, οι οποίες κάθε εβδομάδα θα αλλάζουν.


Survivor spoiler 19/6: Αυτός κερδίζει την πρώτη ατομική ασυλία!



Από ‘κει και πέρα, το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στο ποιος θα αποχωρήσει μετά τη Μελίνα Μεταξά.



Το… μενού του επεισοδίου της Δευτέρας (19/6) περιλαμβάνει τον πρώτο αγώνα ατομικής ασυλίας, εκεί όπου ο καθένας θα παίζει για την παραμονή του στο παιχνίδι και όχι για λογαριασμό ομάδας.

Όπως έχουμε δει από τις προηγούμενες χρονιές, οι παίκτες θα αγωνίζονται μέχρι να μείνουν οι δύο τελευταίοι εξ αυτών που θα έχουν διατηρήσει τις «ζωές» τους και μεταξύ τους θα αναδεικνύεται ο νικητής.



Ποιος λοιπόν θα καταφέρει να πάρει την πρώτη ασυλία της εβδομάδας και το βράδυ στο συμβούλιο του νησιού δεν θα ψηφιστεί από όλους τους υπόλοιπους;

Τουλάχιστον για το πρώτο ατομικό παιχνίδι, δεν φαίνεται πως θα έχουμε κάποια έκπληξη. Ο Σάκης Κατσούλης κατακτά την πρώτη ασυλία, επιβεβαιώνοντας την αγωνιστική του ανωτερότητα.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.