Ads Top

J2US: Ποιο ζευγάρι αποχώρησε χθες 3/6 από το show τραγουδιού;


Ανατροπή με απόφαση Κοκλώνη στο J2US.. 
Χωρίς αποχώρηση έκλεισε χθες 3/6 το Just the 2 of us (J2US) με το Νίκο Κοκλώνη να κάνει την ανατροπή και να υποδέχεται ένα νέο πρόσωπο στο τάλεντ σόου, για χάρη του οποίου τα οκτώ ζευγάρια παρέμειναν στις θέσεις τους. 




Ποια γνωστή performer αναλαμβάνει χρέη secret coach σε μία από τις διαγωνιζόμενες και για ποιο λόγο; Πώς τα πήγαν τα οκτώ ζευγάρια στο χθεσινό live και πώς αντέδρασε το twitter όταν στη σκηνή του J2US ανέβηκε η Δέσποινα Βανδή για να τραγουδήσει;

Μουσικές εκπλήξεις χθες 3/6 στο μουσικό σόου του Alpha με το Νίκο Κοκλώνη να κάνει την ανατροπή για δεύτερη φορά φέτος ανακοινώνοντας τη μη αποχώρηση διαγωνιζομένων αλλά τη διπλή έξοδο το ερχόμενο Σάββατο με τις μέχρι τώρα ψήφους να μεταφέρονται στην επόμενη καταμέτρηση. 



“Θα κάνω μία πρόταση που αν δεχτείτε εσείς, θα αποφασίσετε εσείς εγώ θα σας ακολουθήσω και θα το κάνω. Λέω σήμερα να μην φύγει κανένα ζευγάρι”, είπε αρχικά ο οικοδεσπότης του σόου. Ωστόσο στη συνέχεια αποκάλυψε ότι θα το κάνει για δύο λόγους, αρχικά για την είσοδο της Καλομοίρας και επίσης επειδή είναι και του Αγίου Πνεύματος, όπως είπε: “Ήρθε η Καλομοίρα στο σόου, άρα πιστεύω ότι πρέπει να την τιμήσουμε, να κρατήσουμε την βαθμολογία και να φύγουν δύο ζευγάρια το επόμενο Σάββατο. 

Θα μετρηθούν όλες οι ψήφοι οι σημερινοί”, είπε ο Νίκος Κοκλώνης με τους κριτές να συμφωνούν.

Τη χθεσινή βραδιά όμως σημάδεψε η καυτή εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή που τραγούδησε με τους Kings το Yahabibi, ανεβάζοντας το κέφι στα ύψη και προκαλώντας αναστάτωση ακόμα και στο twitter, που σχολίασε σοκαρισμένο το act της. Επίσης καλεσμένοι του σόου χθες ήταν ο Ματθαίος Γιαννούλης που έβαλε “φωτιά” με τα τραγούδια του όπως και ο Νίκος Απέργης.


Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.