Ads Top

«Βόμβα» με Μπαπέ!


Ποια ομάδα ετοιμάζει 250 εκατ. ευρώ πρόταση και τον κλέβει από Ρεάλ..

Αποφασισμένη για μυθική ρελάνς στη Ρεάλ, ώστε να κάνει εκείνη το «μπαμ» με την απόκτηση του Κιλιάν Εμπαπέ, παρουσιάζεται η Λίβερπουλ!

Πληροφορία που -αν ισχύει- θα μπορούσε να βάλει φωτιά στην υπόθεση του Κιλιάν Εμπαπέ μετέφερε γνωστός μάνατζερ.




Σύμφωνα με δηλώσεις που έκανε στο «Radio Marca» ο Μάρκο Κιρντεμίρ, η Λίβερπουλ μπορεί να κάνει γερό «μπάσιμο» στο πιο καυτό μεταγραφικό θέμα της Ευρώπης.

Κι αυτό διότι την παρουσίασε διατεθειμένη να προσφέρει τα 250 εκατ. ευρώ που ζητά η Παρί Σεν Ζερμέν για να τον παραχωρήσει!

Ως γνωστόν, οι Γάλλοι έχουν αποφασίσει να θέσουν προς πώληση τον Εμπαπέ μετά την άρνηση ν’ ανανεώσει το συμβόλαιό του και είναι γνωστή η επιθυμία τόσο της Ρεάλ, όσο και του ίδιου του παίκτη να συνεργαστούν.



Κανείς δεν ξέρει ωστόσο πώς θα μπορούσαν να εξελιχθούν τα πράγματα αν η Λίβερπουλ έφτανε όντως σε αυτό το μυθικό ποσό (το οποίο σε καμία περίπτωση δεν προτίθενται να προσφέρουν οι Μαδριλένοι).

Εξάλλου στις ίδιες δηλώσεις ο Κιρντεμίρ μετέφερε τη δυσαρέσκεια που έχει προκαλέσει στον Νασέρ Ελ Κελαϊφί η απόφαση Εμπαπέ να μην επεκτείνει το συμβόλαιό του, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Μου είπαν ότι είναι πολύ θυμωμένοι. Ήθελαν και ήταν σίγουροι ότι επρόκειτο να ανανεώσει. Ο Εμίρης του Κατάρ είναι πολύ στενοχωρημένος».




Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.