Ads Top

«Δεν μπορούμε να μαστε φίλοι με την Αλεξάνδρα...» - Ο Στάθης Σχίζας σπάει την σιωπή του (vid)


Η νέα ζωή του Στάθη Σχίζα μετά τον χωρισμό του από την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, όλα όσα αποκαλύπτει.. 

Έχοντας κάνει την πρώτη του βραδινή έξοδο ως single στα μπουζούκια, ο Στάθης Σχίζας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα. Ρωτήθηκε από τη δημοσιογράφο για τη ζωή του μετά το χωρισμό του από την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, αλλά και αν είναι έτοιμος για μια νέα σχέση.




Ο νικητής του Survivor 5 εδώ και αρκετές εβδομάδας μένει μόνος στο σπίτι, αφού η πρώην σύντροφός του μετά το χωρισμό βγήκε νέο διαμέρισμα και μάλιστα με ασύλληπτη θέα όλη την Αθήνα - δείτε βίντεο.


Οι δηλώσεις του Σχίζα για τη ζωή του μετά το χωρισμό





«Ως ελεύθερος πολιορκημένος ασχολούμαι μόνο με τη δουλειά μου πραγματικά, το πώς θα εξελιχθώ, με τη σχολή μου, με την οικογένειά μου, με τους φίλους μου. Είμαι μια χαρά» ανέφερε αρχικά.

«Δεν βάζω ταμπέλα ότι τότε θα ερωτευτώ και θα προχωρήσω. Όταν είναι να έρθει, θα έρθει. Δεν κυνηγάω κάτι», είπε στο ενδεχόμενο ενός νέου έρωτα.

«Με την Αλεξάνδρα δεν μπορούμε να είμαστε φίλοι μετά τον χωρισμό μας, κρατάμε μια επαφή, αλλά φίλοι δεν νομίζω πως μπορούμε να γίνουμε», είπε σχετικά με τις σχέσεις τους μετά τον χωρισμό.



«Δεν υπάρχει καλύτερο ή χειρότερο είναι ανάλογα τις καταστάσεις και τον άνθρωπο. Προς το παρών είναι νωρίς να ασχοληθώ με κάτι τέτοιο, έχω βάλει άλλες προτεραιότητες στη ζωή μου», απάντησε στην ερώτηση αν είναι έτοιμος για μια νέα σχέση.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.