Ads Top

«Τώρα που είμαι μόνη μου...» - Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου σπάει την σιωπή της για Στάθη Σχίζα (vid)


Τι απαντάει η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου στο ενδεχόμενο επανασύνδεσης με τον Στάθη Σχίζα..

Στην κάμερα της εκπομπής Το Πρωινό μίλησε το πρωί της Τρίτης 9/5 η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η οποία για ακόμη μια φορά ήταν άκρως αποκαλυπτική και μίλησε για όλα και για όλα. 




Φυσικά, ρωτήθηκε και για τον χωρισμό της από τον Στάθη Σχίζα.


Οι νέες δηλώσεις της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου για τον χωρισμό της από τον Στάθη Σχίζα



«Η πραγματική ζωή είναι έξω κι όχι στα social media. Πρέπει να το προσπεράσουμε αυτό το στάδιο. Δεν υπάρχει λόγος να το συζητάμε. Είμαι ένας άνθρωπος πολύ συναισθηματικός, με τον πρώην άντρα μου ήμασταν μαζί 7 χρόνια, μετά ακολούθησε η σχέση με τον Στάθη, οπότε γενικά δεν έχω μάθει να μένω και να κοιμάμαι μόνη μου.



Δεν έχω προχωρήσει, δεν είμαι πουθενά άλλου, είμαι για τον εαυτό μου, για τις δουλειές μου, το μαγαζί μου, για όλα τα καλά που έρχονται, που βέβαια είναι απρόβλεπτα, ποτέ δεν ξέρεις τι σου φέρνει η ζωή», είπε αρχικά η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Για το γεγονός πως εκείνη φαίνεται να συνεχίζει κανονικά την ζωή της ενώ ο Στάθης δείχνει αρκετά στεναχωρημένος, είπε: «Ο καθένας αντιμετωπίζει τον πόνο και την στεναχώρια του όπως αυτός θέλει. Εγώ γενικά είμαι εργασιομανής οπότε το έχω ρίξει στην εργασιοθεραπεία. Αυτό είναι το φάρμακό μου κι αυτό το κάνω πολλά χρόνια, πόσο μάλλον τώρα που είμαι μόνη μου και έχω περισσότερο χρόνο».



Στην ερώτηση αν υπάρχει πιθανότητα επανασύνδεσης: «Στην ζωή τίποτα δεν είναι σίγουρο», αρκέστηκε να πει.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.