Ads Top

«Πριν την αποχώρηση, ο Στέλιος μου είπε...» - Αποκάλυψη βόμβα Εύης Σαλταφερίδου για Χανταμπάκη (vid)


«Δεν ξέρω αν πρέπει να το πω αλλά θα το πω» - Δείτε τι αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά, η αντίδραση της Μαρίας Μπακοδήμου..

Καλεσμένη στην εκπομπή «Γεια Σου» βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 6/5 η Εύη Σαλταφερίδου. Η πρώην παίκτρια του Survivor All Star ήταν άκρως αποκαλυπτική και μίλησε για όλους και για όλα.




Φυσικά, σχολίασε τις τελευταίες εξελίξεις και το παρασκήνιο πίσω από την οικειοθελή αποχώρηση του Στέλιου Χανταμπάκη ο οποίος έφτασε το μεσημέρι του Σαββάτου 6/5 στην Ελλάδα -δείτε εδώ την συγκινητική στιγμή που αγκαλιάζει τα παιδιά και τη σύζυγό του 4 μήνες μετά.


Η αποκάλυψη της Εύης Σαλταφερίδου για τον Στέλιο Χανταμπάκη



«Να πω κάτι που δεν ξέρω αν πρέπει να το πω τώρα αλλά για να καταλάβετε ότι αυτά που λένε ο Βασάλος και η Μελίνα δεν ισχύουν καθόλου… Πριν την αποχώρησή μου, ο Στέλιος μου είπε: σε περίπτωση που αποχωρήσεις, πες στην οικογένειά μου ότι τους αγαπώ πολύ και αν βγω υποψήφιος να μη με στηρίξουν καθόλου.



Δεν ήθελε άλλο να κάτσει ο άνθρωπος και για μένα ήταν πολύ σωστό αυτό που έκανε. Ήταν από τους καλούς παίκτες. Δεν είναι ότι δεν περίμενε ότι θα φύγει, μου έλεγε "όσο πάει". Όλη μέρα μιλούσε για την οικογένειά του.

Μία ώρα πριν κοιμηθούμε όλοι, πήγαινε στο κρεβάτι και καθόταν χωρίς να κοιμάται και έλεγε "θέλω να έρθουν οι εικόνες της οικογένειάς μου στο μυαλό μου". Ήταν ο μόνος που το έκανε και αυτό δείχνει για μένα καθαρά ποιος είναι ο ίδιος αλλά και τον λόγο που έφυγε ο Στέλιος», είπε χαρακτηριστικά η Εύη Σαλταφερίδου.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.